Naaisels

Vrijdag, na mijn laatste examen, ging ik naar de kringwinkel, en wel om stofjes (o.a. kussenslopen) te kopen, die in de eerste plaats tot boodschappentasjes zullen omgetoverd worden:

stofjes

En dit weekend heb ik me dan ten volle op het maken van allerhande dingetjes gestort:
1) een schrijfgeriefrol volgens deze handleiding

potloodrol

2) een pennenzak volgens deze handleiding (dit was wel een gevecht, het is gemaakt uit een redelijk dik tafelkleed, dus de afwerking is niet echt fantastisch, maar dat was ook niet de bedoeling, ik ben al content dat het gelukt is 🙂 )

lelijke-pennenzak

3) zakje nummer 5

kringwinkel zakje

Allemaal cadeautjes, uit tweedehands stofjes, ecologisch verantwoord én goedkoop! Plezant he 😉

Oh, trouwens, nog meer goed nieuws op het Kelly-front: zaterdagochtend fietste ik naar de bibliotheek, want eigenlijk wou ik “Extreem luid & ongelooflijk dichtbij” van Foer uitlenen, maar die was er niet, maar niet getreurd, “Alles is verlicht” wel, en zelfs “Dieren eten”! Ik was aangenaam verrast dat die er al was. En ik ben de eerste om dat vers gekafte exemplaar te lezen 😉

Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Naaisels

 1. Ik word helemaal goed gezind van dit bericht, de vrolijkheid en het plezier straalt er gewoon vanaf. Leuk bezig, mooie spulletjes… enne… heb ik zakje nr. 2, 3 en 4 gemist???

 2. Zelfs Dieren eten!!! 😮
  (Maar ik moet toch nog eerst Extreem luid etc uitlezen…)

  Komen die stofjes uit de winkel aan de sint-jorispoort? Ik ben blijkbaar dus echt niet zo'n goede kringloopwinkelaar. Wij waren elkaar trouwens misschien bijna gepasseerd, want ik had ook plannen om naar de kringloop in Antwerpen te gaan, maar ik besloot uiteindelijk (te moe van die examens) om zaterdag een kringloopwinkeltoer in de kempen te doen.

 3. Sabine, dank je wel 🙂 Het ene examen ging al beter dan het andere, de concentratie bij het leren was dan ook soms zoek, maar goed, afwachten he… Trouwens, ik heb daarnet linzenbouletjes/-kroketjes volgens het recept op je veggie(s)voorkabouters-blog gemaakt, amai, het was echt heeeeeerlijk!

  Eloleo, zakje nr. 2 en 3 waren bijna identiek aan nr. 1, nr. 4 is nog niet helemaal af – en hij is trouwens ook niet zo mooi hoor :p

  En Celestine, ik ben naar een kringwinkel in Gent geweest 🙂

Reageer