Naaisels voor de Stiefgeschwister

Ik maakte…
– een haarband, uit een oud hoeslaken. Saai wit, maar dat is omdat ik het nog helemaal ga benaaien met witte pailletten en parels, een cadeautje / bestelling voor een van mijn stiefzussen.

– nog een trekzakje, uit hetzelfde hoeslaken, voor de knikkers van mijn stiefbroertje. Een wit zakje dus, omdat ik eigenlijk niet echt veel ‘mannelijke’ stofjes heb, en op deze manier kon hij het zelf versieren…

En ik ben bezig met knippen en naaien aan een probeerversie van een nieuw projectje (op bestelling)…
Volgend bericht
Vorig bericht

3 reacties op “Naaisels voor de Stiefgeschwister

  1. Ik heb er zelf ook even naar gezocht, maar eigenlijk is het dus heel simpel. Als je klikt op 'nieuw bericht' kom je op de pagina met tabbladen 'berichten verzenden', 'instellingen', 'indeling' en 'te gelde maken', maar dus in het tabblad 'berichten verzenden' heb je nog een onderverdeling, en daar staat ook 'pagina's bewerken'. Via daar kan je er dus ook een toevoegen 🙂

Reageer