Na de olifantendracht

Zij blogde gisteren over haar olifantendracht. Bij haar was het very close to een olifantendracht, bij mij was het een volwaardige olifantendracht. Mijn kind: de vernieuwde website van StyleMeGreen.
Wie hier nog niet lang meeleest, weet het misschien niet, maar sinds november 2010 blog ik ook op StyleMeGreen. Eerst als gastblogster, daarna als ‘volwaardige blogster’ 😉 Maar na een tijdje begon dat vrijwilligerswerkje tegen te steken. Helemaal niet door de inhoud, wel door ‘de infrastructuur’. Want de oude blog werkte op verschillende vlakken tegen. Ik weid er niet over uit, maar ik wil wel duidelijk maken: dat olifantenkind (of kalf, voor wie het 100% correct wil) zat al langere tijd tegen mijn ribben te stampen.
Maar kijk, na lang zagen en aan andermans oren trekken (sorry aan S., C. en O.!), na een opfrissing van mijn beperkte html-kennis en na veel geschrijf en geherschrijf presenteer ik: StyleMeGreen in een nieuw jasje!
Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Na de olifantendracht

Reageer