MORGEN: Dag van de Kringwinkel!

Morgen is het feest, het feest van de Kringwinkel, de Dag van de Kringwinkel. Wie mij al langer volgt, weet dat ik regelmatig een Kringwinkelvondst doe en dat die mij elke keer opnieuw zo hard verblijden. Dat doet me er trouwens aan denken dat ik nog niet schreef over mijn recentste Kringwinkelvondst, een geweldig schoon koffertje – voor nen euro. Was me dat een feestje!

Ik zou dus zeggen: gun jezelf morgen ook een feestje en doe een Kringwinkelvondst in een van de ikweetniethoeveel Kringwinkels!

http://www.dekringwinkel.be/kw/nieuws/-oktober-brdag-van-de-kringwinkel_34.aspx

Dat de Kringwinkel meer dan zomaar een tweedehandswinkel is, dat weten de meeste Kringwinkelfans wel, vermoed ik. Als je kringwinkelt, steun je de sociale tewerkstelling. Dat je intussen spullen een tweede leven geeft en unieke vondsten doet, maakt het allemaal des te plezanter. Win-win-win!

Feestjes overal in Vlaanderen

Op de site van De Kringwinkel vind je alle feestjes die worden georganiseerd in de verschillende Kringwinkels. Als ik supersonisch snel zou kunnen vliegen of op 20 plaatsen tegelijkertijd zou kunnen zijn, zou ik eens binnenspringen in:
Oost-Vlaanderen
Aalst: voor vintage DJ Crèmerie Marcel en/of voor de jukebox (zó cool!) + Repair Café!
Hamme: voor de upcyclingworkshop (want lang leve upcycling!)
Geraardsbergen Herenveld: voor demonstraties rond het thema ‘creatief met meubilair’

West-Vlaanderen


Izegem: meubelpimperij
Roeselare: meubelrestyling
Torhout: creatief met restjes wol en stofjes (jeej zeg!)


Vlaams-BrabantVilvoorde: veel vertier voor kinderen
Wespelaar: grote stoffenbeurs (jihaa!)
Londerzeel: Repair Café!


Antwerpen


De Kilomeet Merksem: Upcyclingfeest (ow yeah!)
Retie: hobbybeurs (dat kan vanalles betekenen, maar wellicht gaat het om creatieve hobby’s, hé?)
Mechelen, Oude Baan en Korenmarkt: upcycling met Kringwinkelmateriaal en tentoonstelling van “remix projecten” (klinkt goed!)


Limburg


Heusden-Zolder, Tessenderlo en Houthalen: “upcycling tip in the picture” (ik weet niet goed wat ze precies bedoelen daarmee, maar hé, upcycling)
Maasmechelen, Maaseik, Bree, Opglabbeek en Lanaken: boekenfestijn (‘t is te zeggen: 2 + 1 gratis)

Alle feestjes en meer details: check de affiches!

Veel feestplezier allemaal!

Volgend bericht
Vorig bericht

3 reacties op “MORGEN: Dag van de Kringwinkel!

Reageer