‘Mijnen uitzet’, deel 2

Geen wegwerpzakdoeken en servetten voor mij, dus maakte ik alvast een eerste stoffen servet / zakdoek uit een overschotje van een naaiende schoontante:

Oké, het ziet er helemaal niet speciaal uit, het is maar een doekje… Ik wou eigenlijk vooral deze techniek om hoeken mooi af te werken eens proberen. En het is inderdaad proper. Verbetering in mijn hoekjes is nog nodig, maar bij dit stofje was het eigenlijk nogal moeilijk zichtbaar, gezien het motiefje 😉

Ik dacht uit dit stofje aanvankelijk ‘gewoon’ zakdoeken te maken, maar nu ze zo af zijn, vind ik dat ze evengoed als servet kunnen dienen, zo proper afgewerkt en zo… 🙂 Bij deze verklaar ik dus het verschil tussen servetten en zakdoeken als opgeheven: mijn zelfgenaaide lapjes stof zullen multifunctionele gebruiksobjecten zijn. Ge kunt er zelfs een vaas / beeldje / ander tierlantijntje op zetten!

Volgend bericht
Vorig bericht

2 reacties op “‘Mijnen uitzet’, deel 2

Reageer