‘Mijnen uitzet’, deel 1

Binnen enkele weken (allez ja, zo’n stuk of twaalf, maar ‘weken’ klinkt korter dan ‘maanden’ 😉 ) is het zover, dan ga ik – eindelijk – samenwonen met mijn vriend. En aangezien ik graag naai, ben ik alvast begonnen zelf gebruiksvoorwerpen in elkaar te naaien. Mijnen uitzet!

Eerst pannenlapjes en ovenwanten. Maar die zijn nog niet af, want ik heb nog fiberfill nodig. Foto’s dus binnenkort! 🙂

Hier had ik een leuke manier gevonden om doosjes te maken, uit stof en karton. Ik maakte al mandjes (hier en hier) als cadeautjes voor jarigen, en die vond ik ook heel tof, maar ik wou toch ook eens deze manier proberen. En ik dacht, ik knip grote vierkanten, want ik was van plan om mijn 100 FSC-wasspelden (niet dat ik er zo hard naar uitkijk om de was te beginnen doen hoor :p), gekocht via www.kudzu.be, daarin bij te houden. Maar 20 cm blijkt toch te groot…

uitzet-doos

uitzet-doos

Maar goed, de sukkelaar zal wel een andere bestemming vinden, bij mij of bij iemand anders…

Volgend bericht
Vorig bericht

6 reacties op “‘Mijnen uitzet’, deel 1

  1. Oooh wat leuk, samenwonen. Ik zal nog wat langer mogen wachten (we hebben de datum geprikt op februari/maart 2011), snif.
    En leuke doos! Hopla, tutorial opgeslagen se. 🙂

Reageer