Mijn Tas: Rosalie II

Augustus was een mooie maand, gevuld met korte tripjes, veel creativitijd en lekker leesvoer. Mijn inbox heeft daar wel onder geleden. Bij deze mijn excuses aan al wie op een antwoordje wacht. Woeps.

September wordt ook een toffe maand. Twee signeer- en miniworkshopsessies, twee weekendjes weg, heel wat jarigen (waaronder mijn mama), tussendoor nog wat regelen voor en dromen over ons toekomstige huisje…

mijn-tas-rosalie-rits

Voor de wegweekendjes kon ik wel een iets grotere tas gebruiken. De uitverkorene werd Rosalie II uit Mijn Tas van blogsters Elisanna en Fynn.

Rosalie II was alweer een redelijk impulsief project. Op een dag was ik opgestaan met het idee “vandaag maak ik een tas uit Mijn Tas!” Zo gaat dat soms in mijn hoofd, ja.

mijn-tas-rosalie-zakjes

Maarmaarmaar! In tegenstelling tot mijn eerste impulsieve Plantain is het resultaat gelukkig wel bruikbaar. Ik koos stofjes uit mijn voorraadje: een restje blauwe Making Tracks van Cloud 9 in combinatie met het enige stofje dat daarbij gecombineerd kon worden, Triangles in Gold, ook van Cloud 9. Misschien niet de meest ideale match, maar ik ben content met mijn tas.

mijn-tas-rosalie

Als voering gebruikte ik een tweedehands lapje en uit nog meer restjes Making Tracks maakte ik een paar zakjes aan de binnen- en buitenkant. Snel en gemakkelijk, zo mag het ook al eens gaan, nietwaar?

mijn-tas-rosalie-binnenkant

mijn-tas-rosalie-andere-kant

Buitenstof: biologische Cloud 9 stofjes van bij Georgette
Voering: De Kringwinkel
Patroon: Mijn Tas

Volgend bericht
Vorig bericht

16 reacties op “Mijn Tas: Rosalie II

    1. Goh, dat valt heel goed mee hoor. Biais is het lastigste, als je dat nog niet gedaan hebt en als je wil dat het er perfect uitziet. Maar eigenlijk is het een héél simpele tas.

Reageer