Mijn Tas: Alice

De laatste tijd begin ik vaak iets te naaien zonder goede voorbereiding. Een belangrijk fournituur niet in huis, last minute nog voeringstof of het patroon moeten aanschaffen, zo’n dingen. Ik heb alvast de naaiplannenplanner van Kathleen afgedrukt, nu nog alle projecten noteren. Aangezien er héél veel projecten op mijn planning staan, moet ik daar eens een paar uurtjes voor vrijmaken, denk ik.

mijn-tas-alice-grijs-doily-close-up

Zo begon ik ook aan deze Alice I uit Mijn Tas zonder al te goede voorbereiding. Ik trok een schoon restje stof uit de tweedehandsstapel, besloot om het op te leuken met een doily en kocht in De Kringwinkel gauw nog een riem om als hengsel te gebruiken.

mijn-tas-alice-grijs-doily-riempje-kringwinkel

Plakkatoen. Dat miste ik. Oeps. Ik deed toch maar gewoon verder. Daardoor valt de tas wat gemakkelijker in elkaar. Daar kan ik mee leven, maar toch, ik moet toch eens werk maken van die naaiplannenplanner. Ahum.

mijn-tas-alice-grijs-doily-close-up

mijn-tas-alice-grijs-doily-detail

mijn-tas-alice-grijs-doily-binnenkant

Stof: tweedehands
Doily: Kringwinkel
Riem: Kringwinkel
Patroon: Mijn Tas

Volgend bericht
Vorig bericht

16 reacties op “Mijn Tas: Alice

  1. Ik ken dat,ik heb ook nog geen voorraad in huis om u tegen te zeggen met het gevolg dat ik vaak nog op het laatst naar de winkel moet rijden om iets bij te halen.Ik heb nog Doily liggen die mijn mama gemaakt heeft,misschien ook zo eens gebruiken om een tas voor haar te maken,zal ze verrast zijn denk ik.

  2. Mooi mooi mooi! Op slag verliefd op Instagram toen ik het zag en nu nog altijd.
    (En hoe doe jij dat toch, zo regelmatig naaien? Ik kan alleen maar stof bestellen en kwijlen, verder een gigantisch tijdsgebrek…)

Reageer