Mijn redding: de tegoedbon

Vorig jaar, 1 juli, vierde één van Stefans nichten haar 23e verjaardag. Ik naaide toen al een paar jaar en was vooral het voorbije half jaar actief aan het naaien geweest en wilde haar dus wel graag iets zelfgemaakts geven. Onzekerheid en eigenlijk niet goed weten over wat precies te maken zorgden ervoor dat ik uiteindelijk een tegoedbon gaf. Ja, een tegoedbon, voor iets zelfgemaakts naar keuze, één jaar geldig 🙂 Op die manier kon ik toch iets zelf maken én gaf ik haar iets wat ze kon gebruiken.

Nu, zeer vaak is het Stefan die uiteindelijk beslist wat er gekocht wordt voor anderen. ‘t Zit zo: mijn eerste criterium bij het zoeken van een cadeautje is “iets eco-verantwoords”, het tweede “het plezieren van de ander” (komt erg over, ik weet ‘t, maar ‘t is goed bedoeld he 🙂 ) – bij Stefan de Goede is het net omgekeerd. En als ik geen goed alternatief kan bedenken, wint Stefan de Goede.

Maar goed, toen deed ik mijn goesting en kreeg ze de tegoedbon. Zo’n week voor haar 24e verjaardag ruilde ze hem in voor een Amsterdamtas. Ze koos zelf de stof – geweldige keuze, volgens mij. Ik werkte een paar uur goed door met mijn Viking en kon haar voor haar 24e verjaardag deze beauty schenken – samen met een cadeaubon van bij Kudzu, want ik moest toch weer mijn goesting doordrijven, tssss.

Volgend bericht
Vorig bericht

13 reacties op “Mijn redding: de tegoedbon

  1. Blij te lezen dat er nog mensen zijn die dat doen. Ik gaf mijn zus dit jaar ook zo'n bon, om te vermijden dat ik iets zou maken dat ze niet kon gebruiken of toch niet zo mooi vond, maar mijn wederhelft vond dat maar raar…

  2. Ik ben nog steeds dolgelukkig met mijn tas (en bon)! Ik wist meteen wat aan te vangen met die bon van kudzu en heb de gekozen zaken al toegekregen!
    Goede service en een fantastisch cadeau!
    Dankuuu Kellyyyy 😉

Reageer