Mijn collectie kookboeken

Kookboeken, haaa! Mijn liefde voor mooie kookboeken is vrij groot. Ik kook namelijk heel erg graag, maar ik doe niet vaak al te zotjes. Meestal laat ik me bij het koken en bakken begeleiden door echte keukenprinsessen, in boekvorm dan. Ze leren me zo veel meer bij dan ik zou leren als ik gewoon altijd zelf aan de slag zou gaan.

Ondanks de talrijke foodblogs en mijn liefde voor het www gebruik ik toch nog het liefste papieren kookboeken. Maar ik probeer ook niet te overdrijven. Mijn collectie is bewust relatief beperkt. Dit is de lijst, alfabetisch gerangschikt op titel, met sterretjes om mijn liefde uit te drukken en met tussen haakjes een link naar mijn review.

vegetarische kookboeken

Chocolate-Covered Katie, Katie Higgins ****

De Dikke Vegetariër, Mark Bittman ***

Donderdag Veggiedag kookboek, Miki Duerinck & Kristin Leybaert ****

Easy Vegan met Julie, Julie Van den Kerchove ****

Fourplay, Marta Majewska **

Goed eten, Dorien Knockaert ***** (review)

Groene sapjes, Fern Green ***

Grow eat share, Avalon ****

Isa Does it, Isa Chandra Moskowitz *****

Julie natuurlijk, Julie Van den Kerchove / Julie’s Lifestyle  *****

Lisette in Luilekkerland, Lisette Kreischer ****

My New Roots, Sarah Britton (EN) *****

Oh She Glows, Angela Liddon ***** (review)

Oh She Glows Every Day, Angela Liddon *****

Plant power, Lisette Kreischer ***

Puur & vegetarisch, Avalon ****

Super healthy snacks, Jenna Zoe ***

Super Soep, Alison Velazquez *** (review)

Vegan Love Story, Hiltl & Tibits *****

Veggie/vlees, Jorun Verheyden *** (review)

Verrassend veggie, Philippe Van den Bulck ***

 

Nog geen review? Geef mij gerust een virtuele schop onder mijn kont en dan zet ik dat iets hoger op mijn to-do-lijstje!