Mijn Cambie Dress

De Cambie Dress. Al jaren stond ze op mijn verlanglijstje. Ik was ze al vaak tegengekomen in Blogland en stelde vast dat ze iedereen mooi stond. In de hoop dat ze mijn lichaam ook zou flatteren, kocht ik onlangs eindelijk het patroontje. Qua stof koos ik nogal halsoverkop mijn zoveelste Cloud 9-stofje bij Georgette.

Op naaiweekend had ik stof en patroon mee, aangevuld door witte voering – met heel veel dank aan Claudia om de bestelling last minute op te halen bij De Stoffenkamer! Op ongeveer anderhalve dag was het af: een volledig gevoerd, voldoende degelijk afgewerkt kleedje dat me elke keer weer complimentjes oplevert en waarin ik me heel hard goed voel.
P1210173


Ik heb het gevoel dat de foto’s beter konden. Dat ze niet voldoende weergeven hoe graag ik dit kleedje draag of hoe mooi dat stofje is. Geloof mijn woorden dan maar: dit kleedje is een van de redenen waarom ik jaren geleden wilde leren naaien. Ik ben content en fier dat ik dit
gemaakt heb.

Oh en kijk, het is herfst! Hoera voor de herfst!

Stof: Up in the air, Pollen van Cloud 9 van bij Georgette + witte voering uit De Stoffenkamer
Patroon: Cambie Dress van Sewaholic

Volgend bericht
Vorig bericht

33 reacties op “Mijn Cambie Dress

  1. Wat een prachtig kleedje! Op de close-upfoto komt het stofje wel mooier uit dan op de andere foto's, vind ik, dus ik snap wel dat je vindt dat het kleedje niet tot zijn recht komt. Mooi model ook!

Reageer