Mietengriet met de leedies

Mijn (wellicht) laatste Go Pass werd aangeschaft. Dat wil zeggen dat ik definitief afscheid mag beginnen nemen van mijn jongvolwassenheid. Of toch van mijn pre-26-privileges. Voor vijf euro naar de andere kant van België bijvoorbeeld!Bon, van de Go Pass-uitstapjes die ik voorzien had voor het 30 voor 30-lijstje is nog niet veel in huis gekomen (net als dat andere 26-jaar-gerelateerd puntje 14). De meeste uitstapjes gebeurden in het kader van den boek of vrijwilligersactiviteiten, niet naar de Ardennen, niet naar Limburg, niet naar Brugge, niet naar Antwerpen (alhoewel daarin verandering komt, met een vriendin die naar Antwerpen verhuist). Wel naar Leuven en Gent.

gopass

Naar Gent ging ik ook voor dé blogmeet georganiseerd door Plutomeisje. Plaats van afspraak: de tuin van de Sint-Pietersabdij, een van de mooiere stukjes van Gent waar ik nog niet eerder had vertoefd – schaam op mij! (want ik studeerde er op enkele honderden meters vandaan)

Een blogmeet dus, een mietengriet met dames die ik nog nooit in levende lijve gezien had. Maar je weet wat ze zeggen he:

maxresdefault

Ik keek er naar uit én ik was lichtelijk zenuwachtig. Nieuwe mensen ontmoeten is namelijk echt wel mijn ding (zeker nu ik in mijn minder-online-meer-offline-periode ben), maar allez, het zou toch maar eens kunnen tegenvallen he.

Slechtst denkbare scenario: minutenlange stiltes, giechelende tuttemiekes, gesprekken over roze nagellak en glitterlippenstift, zoiets. Ha, niets van dat, zotte ik!

Wat het wel was: serieus en minder serieus gebabbel, genieten van het weer vanonder de appelbomen, negen verschillende dessertjes, negen verschillende cadeautjes en een beetje spijt hebben dat ik nylonkousen had aangedaan. (maar op het thuisfront was het kouder!)

Ik ontmoette de dames achter blogs die ik al lang volg, PlutomeisjeBeing my own hero, Bouquet of Buttons, en de dames achter – voor mij – nieuwe blogs, C’est qui la fille, FenneK, Pebblyn, Koffertje vol dromen en A Library Full of Happiness. Twee dames moesten het missen, ocharme zij!

Kijkt nekeer hoe content (en een beetje moe door nachtelijk hondengeblaf) ik eruit zag! Gejuich voor Eline voor het organiseren van dit soort gezelligheid!

Alle foto’s komen van Eline! (waarvoor dank 🙂 )

Volgend bericht
Vorig bericht

10 reacties op “Mietengriet met de leedies

  1. 't Ziet er heel gezellig uit! Maar ik ben dan weer zo'n schrikscheet op dat vlak, ik ben nogal verlegen en klap dus nogal snel dicht op zulke momenten (daarom hou ik van bloggen/sociale media – neemt al die remmingen weg).
    Maar goed, als je zin hebt in een beetje gezelschap als je naar Limburg komt, laat maar iets weten. Hier is een leuk kasteel in de buurt waar het gezellig vertoeven is en waar veel leuke diertjes zijn. Dan zet ik mij wel over mijn sociale angsten :p

  2. Topmiddagje zene! 🙂 Allez, zo ziet het er toch uit. Je mag meer naar Antwerpen komen, volgende blogmeet wordt georganiseerd door mij, in 't stad natuurlijk! Daar voel ik mij nu wel verplicht toe 🙁

  3. Ooh dat ziet er echt zo super gezellig uit! Jammer dat ik in de herexamens zit anders had ik zeker en vast ook willen afkomen! (ik studeer namelijk in Gent) De St. Pietersabdij is echt supergezellig! Zo leuk dat jullie dit hebben gedaan, en dan nog met alle soorten desserts en cadeautjes! Wauw wauw wauw, mochten jullie dit nog eens doen wil ik zeker ook komen! 🙂

Reageer