Miauw

Toen mijn ongeveer 11 jaar jonge stiefzusje de laatste keer op bezoek was, verveelde ze zich en vroeg ze entertainment. Ik gaf haar een paar boeken over naaien, haken en breien, want ikzelf kan me daar wel een tijdje in verdiepen, maar na vijf minuten kwam ze terug: “Dit wil ik!”, wijzend op de ‘cozy pod kitty’ uit The Happy Hooker van Debbie Stoller.
Daar had ik niet op gerekend. Maar allez, nadat ik haar overtuigde dat ik het niet meteen kon maken (er was ook nog ander bezoek te entertainen), was ze tevreden en liet ik haar kleurtjes kiezen uit de grote zak overschotjes gekregen van de mevrouw met de rode jas. Paars en roze, uiteraard 😉
Maar dat roze was zo’n garen:
En toen ik eraan begon, bleek dat niet simpel om te haken.
Dus deed ik er uiteindelijk helemaal mijn goesting mee. Het patroontje was sowieso voor een mp3-speler, en zij wilde een hoesje voor haar gsm (die overigens niet werkt hoor, ‘t is een kapotte gsm van haar puberende zus). Dus breide ik het zakje en haakte ik enkel de oortjes (waarvan eentje met de verkeerde kant naar voor, maar da’s een detail hé). En ondanks het grote verschil met bovenstaande afbeelding was ze content. Oef.
Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Miauw

  1. Ik heb het haar al een paar keer voorgesteld, maar ze heeft blijkbaar toch liever dat een ander het voor haar maakt… Misschien heb ik ooit wel succes – maar ik zal zeer goede argumenten nodig hebben!

Reageer