Mama had ook een naaldenboekje nodig…

Toen mama mijn naaldenboekje zag, wist ze eerst niet goed wat het was, maar toen ze het opendeed, was ze meteen enthousiast en liet ze me weten dat ze dat ook wel kon gebruiken… Dat had ik al gemerkt toen ik in haar naaidoos iets zocht…

Zo lang duurt dat niet, dus naaide ik opnieuw enkele overschotjes aan elkaar, zocht een knoop en gebruikte opnieuw dat lastige biaislint, et voilà! Dit exemplaar is enkele centimeters groter, want mama heeft ook grote naalden. En aangezien ze 50 (!) naalden heeft, maakte ik er nog twee kleinere bladzijdes bij 😉

Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Mama had ook een naaldenboekje nodig…

  1. Haha, Lelie, ik ken dat 🙂 Ik zou bijna zeggen, "frustrerend", maar eigenlijk niet, zolang er maar geleidelijk aan ook dingen kunnen van geschrapt worden, blijft het plezant 🙂

    En bedankt, Severien 😀

Reageer