Lang leve groentjes!

Hoera hoera, vandaag is World Vegetarian Day! Op deze symbolische dag van en voor de groentenliefhebbers start ook de Vegan Challenge. En ik doe ook nog eens mee! Maar dan op mijn eigen manier, uiteraard. Daarover later meer, maar vandaag wilde ik even snelsnel de schijnwerpers richten op …

Sara van De Groene Keuken

Sara is gepassioneerd door plantaardig koken. Bewijs: haar blog De Groene Keuken en sinds dit jaar ook het magazine De Groene Keuken dat ze samen met een vriendin maakt. Toen ze mij vroeg om recepten uit Art d’Eco over te nemen in het herfstnummer, twijfelde ik geen seconde. Zo’n mooi magazine, het is een eer om daarin te worden vermeld! Die cover alleen al, zeg!

In ruil voor mijn bijdrage kreeg ik een pdfje (het magazine is te koop in pdf- en papieren formaat) dat mij bijna deed kwijlen. De vormgeving is strak en rustig, de foto’s bezorgden mij goesting om in de keuken aan de slag te gaan. En dat schrijf ik niet omdat Sara het gevraagd heeft, maar eenvoudigweg omdat het zo is. Nem!

Hou je van koken en wil je eens iets nieuws proberen? Of eet je sowieso al vegetarisch maar wil je Sara’s Groene Keuken ontdekken? Ik zou niet te lang twijfelen als ik jou was. Check bij Sara alle koopinformatie!

Vegan Challenge

Elke editie van de Vegan Challenge heb ik me al ingeschreven, gewoon omdat je dan elke dag een mailtje krijgt met drie recepten: ontbijt, lunch en avondeten. De recepten zijn sowieso plantaardig, meestal met gemakkelijk te vinden ingrediënten en snel klaar te maken. Wreed tof, vind ik dat elke keer weer. Voilà, veel meer wilde ik daarover eigenlijk niet kwijt.

Oh ja, goesting om mee de liefde voor groensels en andere vegetarische dingen te delen? Doe mee aan Wereld Veggie Dag (meld je aan via Facebook!) en hashtag Facebook en Twitter vol met #wereldveggiedag.
Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Lang leve groentjes!

  1. Ik had het opgemerkt dat hetWorldveggiedag is. Ik ben geen 100% vegetariër maar probeer wel veel minder vlees te eten. Ik eet het niet meer dagelijks. Bedankt om dit in de kijker te zetten, interessant bericht !

  2. De Groene Keuken had ik ook al ontdekt. Vegan zie ik niet zitten, ik krijg ze hier thuis zelfs niet overtuigd voor vegetarisch. Maar wel een goeie tip om gewoon in te schrijven, heb ik gedaan, zo heb ik dan alvast recepten om toch af en toe eens vegan te koken. Kaas in al zijn soorten in een favoriet ingrediënt bij alle gezinsleden…

Reageer