Labeltjes! Labeltjes! Labeltjes!

Het werd eens tijd om labeltjes aan mijn naaisels toe te voegen, vond ik. Fieke vond dat ook. En dus gebruikte ik eindelijk het transferpapier dat hier al een paar jaar ligt. Wreed duurzaam is dat materiaal niet, heb ik de indruk, maar hé, het is een begin!

labels

Labeltjes maken stond op mijn 30 voor 30-lijstje, daarom wijd ik er hier efkes raprap tussendoor een blogpost aan.

Volgend bericht
Vorig bericht

10 reacties op “Labeltjes! Labeltjes! Labeltjes!

    1. Oei oei, ik zie dat ik deze vraag nog niet beantwoord had, Haaike! Sorry!
      Mijn “echte” blognaam is Ma vie en vert, en dat is hij altijd geweest 🙂 Gedachtesprongetjes was de ondertitel en die gebruikte ik voor de URL, omdat mavieenvert.blogspot.com niet meer beschikbaar was.
      la merlette blanche is dan weer mijn ‘merknaam’. Ik wilde daarvoor niet mijn blognaam gebruiken, want ik vind het vreemd om “Ma vie en vert” in kleding of handtassen of andere naaisels te hangen, want da’s de blognaam, en meer niet. Ik wilde een Franse naam en de dingen die ik maak zijn gewoontjes, maar soms toch iets specialers. En dat bracht mij bij de witte merel uit het kortverhaal Histoire d’un merle blanc van Alfred de Musset. Ik voel me zelf soms ook een witte merel, en dus werd het ‘la merlette blanche’. Hela, er zit een verhaal achter hé! 😀

Reageer