#kookboekweek met The Oh She Glows Cookbook

Deze week wordt kookboekweek ten huize Kelly en Stefan. Dat betekent dat ik deze week minstens 3 verschillende recepten uit een zelf gekozen kookboek maak. Het kookboek wordt deze keer The Oh She Glows Cookbook, een kookboek waarover ik al lang een review wil schrijven/filmen omdat ik het ZO fantastisch vind. Misschien komt dat er deze week ook wel van. Of misschien ook niet. Ultralekker gekookt zal er alleszins worden!

kookboekweek

Kookboekweek is een initiatief van Sofie en Silke. Alle info over de uitdaging vind je op hun blogs (hier bij Sofie, hier bij Silke, de regeltjes zijn uiteraard dezelfde).

In normale tijden kook ik sowieso al veel uit mijn kookboeken. Ik heb er weinig, ik heb er telkens serieus lang over nagedacht voor ik ze kocht of aan mijn verlanglijstje toevoegde (zo gaat dat als je minimalist/consuminderaar bent), ik zie die dan ook heel graag en daardoor gebruik ik ze veel.

Maar door omstandigheden die ik nu niet aan jullie neus hang loopt het hier tegenwoordig allemaal net iets minder normaal. Waardoor ik even geen weekmenu’s meer maak. Waardoor ik even minder kook uit mijn kookboeken. Waardoor ik dan wel lekker en gezond, maar minder gevarieerd eet.

Daarom dus: kookboekweek! Live te volgen op Instagram, maar voor de niet-instagrammers: ik post volgende week uiteraard een foto-overzichtje van alle Oh She Glows-recepten die ik deze week gemaakt zal hebben.

Volgend bericht
Vorig bericht

15 reacties op “#kookboekweek met The Oh She Glows Cookbook

    1. Aha, slim! 🙂 Mijn verlanglijst staat op Pinterest, daar is het vooralsnog niet mogelijk om bepaalde pins extra te benadrukken, denk ik. Behalve dan “deze wil ik echt!!!” toevoegen als onderschrift bijvoorbeeld 😀

  1. Ziezo, ik heb het even aangepast 🙂 Maar serieus, een recepten black out? Als ik aan mijn weekmenu begin, moet ik me altijd intomen want ik zou anders veel te veel willen maken. 🙂

   1. Merci 🙂 Ja en het ergste ik herinner mij dus niks van hetgeen ik de week ervoor maakte. Dus nu schrijf ik het in bij de dagen van de week in mijn agenda. Tot later, als ik mijn boodschappen voor volgende week moet doen.

    1. Handig! Ik heb ook een boekje (en sinds kort ook een digitaal document) waarin ik mijn favoriete recepten bij houd. Als ik eens inspiratieloos ben, moet ik daar maar eens in bladeren en zit mijn weekmenu direct vol.

 1. Ben benieuwd!
  Ik heb niet zoveel kookboeken, maar gebruik ze eigenlijk te weinig. ‘t Is precies zoveel makkelijker om snel even een receptje op internet op te zoeken…
  Ik deed vorige week een lightversie: drie recepten, maar uit twee verschillende boeken 🙂

  1. Dat doe ik eigenlijk minder en minder, recepten op internet zoeken. Ik heb nochtans een Pinterestbord vol recepten ‘voor ooit’, maar daar doe ik dan weer te weinig mee. Welja, aanvullen met nieuwe recepten die ik al surfend tegen kom, maar ahum, daar blijft het dan ook meestal bij 🙂

   1. Oh, zo’n Pinterestborden heb ik ook zenne! Die gebruik ik wel, maar meestal start ik met een aantal ingrediënten uit de seizoenslijst en google dan daarmee (om het recept dan als het meevalt op te slaan op Pinterest en de volgende keer toch gewoon weer te googlen omdat ik vergeten ben dat ik het al opgeslaan heb…).

Reageer