Kelly in Tendens! (en ook in Lebbeke)

Onlangs kreeg ik bezoek van Tania, presentatrice van het lifestyle-programma Tendens. Als tv-loze had ik nog nooit van het programma gehoord, maar je kan het bekijken via enkele regionale zenders. Of online, uiteraard. 
Tania, een make-upartiste en een filmploeg kwamen voor een kleine reportage rond Art d’Eco (bijna uit!) over de vloer. Niet over mijn vloer weliswaar, want onze tijdelijke bakstenen camping van 20 vierkante meter is niet echt de ideale plaats om bezoek te ontvangen. De gebeurtenissen vonden dus plaats in het huis en de prachtige tuin van mijn schoonouders. Drie jaar heb ik daar trouwens gewoond, dus het voelde wel een beetje als thuis.

Wie ook nogal aanwezig was, was Izzy, een van de hondjes van de schoonouders. Ga naar buiten en Izzy is mee. Gooi één keer haar speelballetje weg en ze blijft je achtervolgen. Aan zo’n ikwilspelen-smekend hondje kan niemand weerstaan, dus je begrijpt dat Izzy na een tijdje onder lichte dwang naar binnen werd geduwd. 

Na afloop was ik moe en hongerig, maar plezant was het wel. Uiteraard, want het voelde een heel klein beetje als een workshop, maar dan met camera’s (stress!) en met maar een geïnteresseerde. Maar toch, maar toch. En workshoppen is plezant, dus hoezee! 
Genoeg gepalaverd. Het resultaat kunnen jullie hier bekijken. Oh ja, en je kan ook een exemplaar van Art d’Eco winnen!
En dan nog iets! 15 juni gaan Sofie en ik naar de bibliotheek van Lebbeke. Op het programma: een creatief aperitiefmoment. Dat klinkt toch gezellig, nietwaar? Meer info volgt hier binnenkort, maar ik wilde maar al zeggen: als je zondagvoormiddag 15 juni in de buurt van Lebbeke bent, hou misschien een gaatje vrij en kom gerust eens goeiedag zeggen. 
Volgend bericht
Vorig bericht

2 reacties op “Kelly in Tendens! (en ook in Lebbeke)

Reageer