Ik zag…

– een meisje passeren op inlineskates, schijnbaar op de terugweg van school naar huis – zaaaalig!
– een hondje dat kwispelend zijn/haar baasje, terugkomend van school, begroette
– een meisje dat bij haar thuiskomst meteen in de armen van een geliefde viel
– een meisje dat een bezoekje bracht aan haar paard in de weide (en toen dacht ik aan mezelf)
En dat allemaal op de korte terugweg van het station naar huis met de fiets – jammer voor de autobestuurders, die al dit schoons in hun vaart niet zullen opgemerkt hebben (nu ja, hopelijk hebben ze het meisje op inlineskates wél gezien 😉 ).
En die kleine geneugtes wilde ik dus ook even met jullie delen. Bij mij toverden deze vondsten alleszins een glimlach op mijn lippen. Maar beelden zeggen natuurlijk vaak meer dan woorden.
Bovendien las ik, aangenaam verrast, op Plantaardig Maandag een berichtje over ‘De vegetarische slager’ – binnenkort ook in België?
Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “Ik zag…

  1. Dank je voor het delen van deze mooie vondsten. Ik ben ook een fietser/wandelaar, geen autorijder (zo min mogelijk) en je hebt helemaal gelijk: je ziet veeeeeeel meer!

    Groet Roelien

  2. Wat leuk! Dank voor uw compliment over ons logo en idee van De Vegetarische Slager; plantaardige delicatessen! We hopen over twee maanden een webwinkel live te hebben. Mooi om te zien dat ook buiten Nederland men ons concept kan waarderen, dat geeft positieve energie! U kunt op de hoogte blijven via info@vegetarischeslager.nl. Alle mails komen bij mij uit 🙂 Groet, Eveline (van De Vegetarische Slager)

Reageer