Ik val in herhaling, maar in goede herhaling.

Want na Amsterdamtas 1 voor mezelf en 2 voor schoonnicht Naomi maakte ik Amsterdamtas (merciiii, eloleo!) 3 voor de binnen anderhalve maand jarige (een vroeg cadeautje dus, da’s eens iets anders dan een tegoedbon) schoonzus Nathalie, en dan nog uit het mooie Sew Natural-stofje, waarmee ik ook al haar laptophoes maakte. Dat zijn een hoop links in 1 zin he!

Genoeg geblablat / geblaat, hier wat foto’s. Ietwat druilerig, net als het weer, maar daar gaan we hier niet over klagen he. Nathalie heeft dat stofje goed gekozen en ik vind het een prachtige tas geworden!

amsterdamtas-3-cloud9

amsterdamtas-3-ingezoomd

amsterdamtas-3-volledig

Een opvrolijksuggestie van mijn kant:

amsterdamtas-3

Ik kan de tas nu bijna met mijn ogen toe maken, nu ja, toch met mijn verstand op een lager pitje, anders zou ik wel eens een gat in mijn vinger kunnen stikken. Liever niet dus.

Oh, en ik keek daarnet nog eens naar een paar YouTube-filmjes van Maru, de zalige kat met een uitgesproken liefde voor dozen. Misschien ook herhaling voor sommige kattenliefheb(st/b)ers, maar zeker een goede herhaling, niet? Gotta love Maru! 

Volgend bericht
Vorig bericht

12 reacties op “Ik val in herhaling, maar in goede herhaling.

  1. Haha, dat filmpje! Wij kunnen onze kartonnen dozen ook nooit weggooien! Die blijven hier altijd enkele weken in de living 'tsjollen'. De katten zijn daar echt gek van! Van dozen en van zakken en tassen 🙂 Heb een paar dagen geleden ook een filmpje opgenomen van dozenfun… Misschien moet ik het ook eens posten!

Reageer