Ik signeer en upcycleer op de Boekenbeurs!

Op 2 en 11 november ga ik naar de Boekenbeurs. Voor de eerste keer als bezoeker, maar ook meteen als auteur. Ik vind dat zelf behoorlijk zotjes.

Aangezien ik geen zin heb om met mijn vingers te zitten draaien, neem ik ook wat fietsbinnenbanden en dassen mee. Niet alleen om mezelf bezig te houden uiteraard, maar ook de hopelijk talrijke bezoekers met creatieve vingers en een voorliefde voor toffe accessoires. Zelfmaakplezier à la Art d’Eco op de Boekenbeurs, effenaf!

Wil je ook je boek laten signeren? Dat kan uiteraard ook. Kom af en verblijd mij met je aanwezigheid. Stand 308, zondag 2 november van 13.30 tot 16.30 uur of dinsdag 11 november van 11.30 tot 13.00 uur.

art d eco kelly eeckhaut boekenbeurs

 

Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Ik signeer en upcycleer op de Boekenbeurs!

Reageer