Ik recykleer… een bommarok

Het moet niet altijd puzzelwerk zijn, dat recykleren. Toen ik deze rok zag blinken in de kleerkast van de schoongrootmoeder, twijfelde ik geen moment om hem aan de recykleerstapel toe te voegen.

P1140833

Bij thuiskomst bleek ik nog meer geluk te hebben: de riem bevat een knoop, maar ook een elastiek. Dankzij de elastiek bleek knippen en stikken in de breedte absoluut overbodig. Enkel die lengte. Niet handig op de fiets en niet elegant voor mijn lengte (of misschien eerder kortte?). Dan maar knippen – strijken – naaien. Instant bevrediging, zo’n snel projectje.

rokje ingezoomd

rokje

Daarna deed ik nog eens hetzelfde driestappenplan ‘knippen – strijken – naaien’ om van het afgeknipte stuk een cirkelsjaaltje te maken.

P1150147

En jeej, er is ook een uitbundige-Kelly-foto. Zo uitbundig dat mijn fototoestel even de kluts kwijt was.

P1150166

Volgend bericht
Vorig bericht

21 reacties op “Ik recykleer… een bommarok

Reageer