Iets met veel kleur en vintage-look

Op vraag van letser M. maakte ik nog eens een haakzakje. Ken je het bloemenstofje nog? Ik vond het op zich al een geweldig mooi stofje, maar in deze combinatie vind ik het zowaar nog mooier tot z’n recht komen. Jammer dat het zonnetje niet scheen tijdens de fotoshoot, de kleuren hadden er anders nog meer afgespat… Maar goed, we vergeven het haar.

Materialen: bloemenstofje van op de zolder van een lieve oma, rode stof ook gekregen maar ik weet niet meer van wie (oeps), de lichtbeige stof aan de binnenkant was een tafelloper uit de kringwinkel. De prachtige knoopjes komen ook uit de kringwinkel.
Aan wie het zelf wil maken: de handleiding / werkwijze staat nog altijd hier.

M. koos het bloemenstofje zelf en uitte al haar enthousiasme over het eindresultaat. En ik, ik ben weer content dat ik iets nieuws heb kunnen maken zonder nieuwe grondstoffen (behalve dan het naaigaren en de elektriciteit die mijn naaimachine nodig had 😉 ) te gebruiken 🙂

Volgend bericht
Vorig bericht

10 reacties op “Iets met veel kleur en vintage-look

Reageer