Hotel Insectopia, die keer dat Ward langskwam en ik mijn PC-achterstand inhaalde

‘t Is efkes geleden dat ik hier over ons Hotel schreef. Meer dan twee maanden geleden, eigenlijk. Die gekke zomer vol avonturen, vol vrijheid en blijheid is de hoofdschuldige. Nu, wie mij een beetje op Instagram volgt, heeft wel gezien dat we hier redelijk vaak uit de samentuin gegeten hebben. Patatten en tomatten (aardappelen en tomaten) in allerlei kleuren, pepertjes, boontjes, warmoes, ui, wortels, eetbare bloemen, maïs, peterselie, erwtjes, courgettes en sinds recent pompoenen – véél pompoenen!
We kregen gisteren ook bezoek. Ward van Radio2 toonde interesse voor ons Hotel, want het is een van de vele Vlaamse initiatieven die (onder andere) sociale cohesie bevorderen. Ah ja, want sociaal zijn we wel. Gisteren bijvoorbeeld hebben wij nauwelijks gearbeitet in die moestuin. Wel veel gezeten en gebabbeld. Chillaxen in het gras, genieten van het zonnetje en zo, je kent het wel. De groensels zullen wel vanzelf groeien.
(normaal gezien hoor je mij dus binnenkort eens op de radio)
Na Ward kregen we nog ander bezoek: Mimi, ofte foto “13. dit leeft” voor de PhotoChallenge.

14. handen – werkhanden die de vrucht van een cornus kousa (of een Japanse kornoelje) vasthouden

… en platknijpen (ieuw!)

15. iets groens – ik kon niet kiezen, dus: een van de laatste tomaatjes

of pepertjes in overvloed

16. voedsel – de mand van Lu

Vier thema’s op dezelfde dag genomen dus. Ik had wat achterstand in te halen. De organisatie vergeeft het mij wel. (nummer 11 en 12 toon ik een volgende keer, maar die nam ik wél op andere dagen – erewoord!)
Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Hotel Insectopia, die keer dat Ward langskwam en ik mijn PC-achterstand inhaalde

Reageer