Hotel Insectopia, die keer dat ALLES minstens een halve meter hoog stond

Afgelopen weekend was fantastisch. Hopelijk bij jullie ook? Zaterdag vrijwilligde ik een ganse dag op de veggie barbecue ter ere van de Nationale Veggie BBQ dag (foto’s daarvan hier, voor wie geïnteresseerd zou zijn), zondagvoormiddag ging alles in slow motion en zondagnamiddag oogstten we in de samentuin (zoveel mogelijk in de schaduw! – ik ben een buitenmens maar geen ‘zonneklopster’). 
Tuinbonen, erwten, sluimererwten, kervel, rapen en wortels – intussen allemaal in de diepvriezer! (want we eten nog restjes van die geweldige barbecue)
Kijk, een ballerinawortel!

En nu laat ik eventjes de foto’s spreken. Ik wil weer naar buiten binnen enkele minuten, als mijn seitan-tofubrochettes gebakken zijn. Maar scroll zeker verder, ik wil nog onze bloemenweelde met jullie delen! 

(de bloemenweide drie maanden geleden)

(de bloemenweide nu ♥ ♥ ♥)

Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Hotel Insectopia, die keer dat ALLES minstens een halve meter hoog stond

Reageer