Hoeraatje voor Art d’Eco! (met give-away)

11 juni 2014: Art d’Eco ligt in de winkels. De datum is me goed bijgebleven. 11 juni was ook de dag, enkele jaren eerder, waarop mijn toenmalige paard voor het eerst moeder werd van een schattig veulen. Dat de making of mijn eigen eerste worp een succes was, schreef ik al. Nu, een jaar na de lancering blik ik graag even terug, en geef ik nog eens een exemplaar weg.

art d'eco give away

Door dit boek te schrijven sprong ik bang van de hoge duikplank, omdat ik hoopte (en eigenlijk wel wist) dat dat veel leuker zou zijn dan beneden aan de trap staan twijfelen – om de woorden van Thomas Siffer te gebruiken. Ik genoot van het hele schrijfproces en liet me omringen door toffe dames die me ZO VEEL energie gaven. Echt. Intussen sta ik weer beneden aan de trap, niet omdat ik mij gestoten heb, wel simpelweg omdat dat deel uitmaakte van de sprong. Back to life en al. Maar met een toffe ervaring achter mij.

Art d'Eco in handen kopie
Toen het boek gepubliceerd werd, had ik natuurlijk wel schrik dat ik met mijn kop in een leeg zwembad ging vallen. Ik had een basisboek voor doehetzelvers met een duurzaam tintje willen schrijven, maar wie weet zouden zelfgemaakte lippenbalsem en dingen uit oude T-shirts wel niemand interesseren. Gelukkig waren de reacties zo positief dat ik af en toe bloosde. Ik mocht andere dames laten kennismaken met upcycling via workshops, signeerde mijn boeken en werd gefeliciteerd door onbekenden. Mijn hart werd er elke keer warm van.

 

En nu, een jaar later? Ik werk nog altijd voltijds en die job vraagt veel tijd (evident) en energie van mij. Op Art d’Eco-vlak gebeurt er dus momenteel eventjes niet zo veel. Ik zou eigenlijk nu zelfs heel graag een workshop van anderhalf uur weggeven. Maar ehm, ja, dat wordt dus moeilijk. Een boek dan maar!

Heb je nog geen Art d’Eco in huis? Laat hieronder een reactie achter als je een boek wil, ten laatste 20 juni. 21 juni gaan de namen in een potje!

 

(Door de verhuis van mijn blog zijn alle reacties op dit bericht verloren gegaan.)

Volgend bericht
Vorig bericht

Reageer