Hoe zit dat met den bouw? (nieuwe blog!)

Het is een vraag die we vaak horen. Zeer begrijpelijk, want iedereen uit onze omgeving weet dat we een huis kochten, dat we daarin een paar maanden woonden, dat we het zouden herbouwen, dat 2014 het jaar van den bouw zou worden. Het wordt 2016. Er zijn problemen, dilemma’s, miserie, moeilijke knopen en gans de reutemeteut geweest, maar nu zijn we klaar voor vooruitgang. Een nieuwe bouwaanvraag is ingediend en goedgekeurd, feest!

Voor wie ons bouwverhaal wil volgen, maakten we een nieuwe blog, een heuse bouwblog, jawel. Stefan en ik zullen er allebei op schrijven, en de tone of voice zal een pak neutraler zijn, maar dus: al wie geïnteresseerd is in de avonturen van een duo ecobouwers: volg onze Werfpraatjes! (op Bloglovin’: hierzo)

werfpraatjes

 

 

Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “Hoe zit dat met den bouw? (nieuwe blog!)

  1. Veel plezier! Ik heb namelijk veel plezier beleefd aan de bouw van ons huis. Niet passief, maar met laag-energie deden we een aantal jaren geleden al velen met de ogen rollen. Seg, da’s toch ni nodig, doedis gewoon! Veel gehoord, veel genegeerd, heel blij nu. Veel plezier, dus!

    1. Ogen doen rollen?! Allez zeg, zo’n onnozelaars!

      Dank je! Ik kijk er ook enorm naar uit om de handen uit de mouwen te steken 🙂 Nog een paar maanden wachten … en intussen nog wat dromen 🙂

  2. wij verbouwden drie jaar geleden. In 5 maanden tijd vernieuwden we de elektriciteit, de waterleiding, de ramen, de vloer, de badkamer, de keuken, het plakwerk, de binnendeuren, alles werd geïsoleerd. Maar we woonden toen wel 5 maanden in bij mijn ouders 😀

Reageer