“Hoe is het met uw boek?”

Tegenwoordig stellen nogal wat mensen mij die vraag. De curieuzeneuzemosterdpotten. Allez, ik begrijp dat natuurlijk wel, zelf een serieuze curieuzeneus zijnde.

Meestal antwoord ik dan iets simpels à la “ja ja, druk bezig he.” Maar intussen kan ik wel nog eens iets vertellen. Het gaat vooruit, hier achter de schermen.

Het kind had al een naam (ha, maar die verklap ik nog niet!). Maar huppelhuppel, nu heeft het ook officieel een meter! Of een Elza D., zo u wil. Je vous présente: Severien, blogster achter Gelukkig in de jaren zestig en de madam die vorm geeft aan mijn geratel.

Ik ontmoette haar in Leuven voor het eerst in ‘t echt, voordien kenden we elkaar enkel online. En chanceke: het klikte! Sindsdien gebruiken we Skype, mails en af en toe het openbaar vervoer om ideeën uit te wisselen, om samen te huppelen (minstens mentaal) en ook, ik geef het toe, om af en toe samen te panikeren (deadline! stress! fotoproblemen! wootwoot!) en elkaars paniek weer te bedaren.

Severien is trouwens een mooi bewijs voor “het leven is aan de durvers”. Flashback:

Severien reageerde daarop:

Toen Cristina en haar vriend lieten weten dat ze het toch niet zagen zitten om een boek te schrijven / vorm te geven, klopte ik dus bij Severien aan. Jeej voor Severien en jeej voor mij! (omdat ze het nog altijd zag zitten dus)
Intussen kreeg ik de eerste echo, goedgekeurd door mezelf en – oef! – door de uitgever. 

Nu nog wat tekst en de foto’s… maar het komt in orde! En ha, zelfs binnen de deadline! 

Volgend bericht
Vorig bericht

21 reacties op ““Hoe is het met uw boek?”

  1. Hahaha, ik moest lachen om de echo. Geweldig! Wat spannend om bezig te zijn met je eigen boek. Wauw. Ik vind het ook knap, want het lijkt mij ook helemaal geweldig maar ik denk dat ik het nooit door zou zetten want het kost toch flink wat energie. En je layout, ja! Ook mooi! Wat maak jij toch veel moois 🙂

  2. Amai zeg, wat fantastisch dat je vooruitgang kunt zien. En wat leuk dat je met een mede-creatief persoon kunt giechelen en blij worden over dingen die je aan het hart liggen! Ik ga hem alleszins lezen als hij uitkomt.

    1. Lol, de laatste ochtendlijke yoga-sessie (allez, bewegingssessie eerder, want 't was maar af en toe yoga) dateert helaas van een paar weken terug wegens een serieus slaaptekort wegens een blaffende hond. Dus jawel, stressen! 😉

  3. cool! en spannend! en mooie nieuwe look!! zeer clean (op de goeie manier) en overzichtelijk en ik hou van die "links met foto's", zoals voor de ecostoffen en de recepten enzo. ik blijf denken dat ik dat ook ooit eens ga leren maar dat is (lijkt?) zoveel werk! Ik mail u overigens nog, dat ge eens naar Brussel komt en vertelt hoe het met uw boek gaat 🙂

Reageer