Hoe ik een fiere BV werd

Vegetarista’s. Met die term bestempelt Flair veggies met een passie voor fashion. Slow fashion, welteverstaan, of toch in mijn geval. “Fashionable & smart”, “hippe en overtuigde veggies”, “action girls”, zo beschrijft Flair-journaliste Evelien de ‘nieuwe’ vegetariër.
En ik was een van de vier vegetarista’s. Een lange fotoshoot, een mini-interview en enkele weken wachten later vertegenwoordig ik met drie dames de bewuste fashionista, de fashionista die geen dieren eet, de – hoe ik dat dan graag noem – BV ofte Blije Vegetariër. Met fluoroze lippen, fluo-oranje nagels, een pastelgroene trui en een dikke laag make-up. 

Onherkenbaar. Maar ‘t was voor het goeie doel. Ofzoiets.
Afgelopen weekend was mijn vriend trouwens fotograaf van dienst. De thuisfotoshoot ging er wel enigszins anders aan toe – zonder make-up (zo’n gigantisch verschil!) en met meer onnozelheid. The way I like it! 
Volgend bericht
Vorig bericht

23 reacties op “Hoe ik een fiere BV werd

  1. als mijn pannen aangebrand zijn, nogal dikwijls, want ik wil onder het koken ook altijd bloggen…) dan doe ik wat water erin, wat van dat zout erbij en laten brubbelen, en alles komt los
   ook in sommige cakes gebruiken ze dat, als bakpoeder
   meer doe ik er ook niet mee zenne

  2. Allez!
   Ik was mij haar daarmee, ik gebruik dat altijd in mijn baksels ipv bakpoeder, ik ontgeur mijne frigo ermee, ik was mijn fruit daarmee als ik de schil nodig heb in een gerecht en ik ga er binnenkort deo mee maken. Maar voor aangebrande pannen, daar gebruik ik soda voor, Vee. 😉

 1. Ik ga voor de thuisfotograaf
  Veel plezanter
  Zelf ben ik een trouwe Libelle lezer
  Maar mijn dochters lezen de flair( alle de zoon ook, de bedverhalen…..kwestie van voorgelicht te blijven, het abonnement op de joepie is afgelopen ) dus ik ga toch eens lezen hoor, en dan zeg ik tegen hen : ik ken die !!!!!

 2. Ja wadde, wie is da schoon kind dacht ik even en toen kwam de tweede foto, ha hier ons kelly, het meisje waarvan ik denk wat een madam hé!
  ( ik ga hier nu wa bij lezen want ik heb het gemist, de heldere kijk die je me meegeeft)

Reageer