Het voorlaatste bericht – met een hoopje dienstmededelingen

Wie wint mijn Lili uit De tas van Annelies en mijn boek Art d’Eco?

Jo Chapeau! Bewijs nodig? Kijk maar naar dit filmpje op Instagram.

Ma vie en vert werd gisteren ZES jaar!

Reden voor een minifeestje, met Netsky door de luidsprekers, zo luid dat de buren zich misschien (weer) eventjes beklaagden dat ze in een appartement wonen.

Ma vie en vert zes jaar
Het voorlaatste bericht?! Wat gebeurt er, Kelly?

Ik verhuis! Oké nee, niet echt ik, want ons huis is nog laaaaang niet gebouwd. Maar deze blog verhuist. Ik had al maanden geleden een nieuw adres gekocht, mavieenvert.be. Pas een paar weken geleden kreeg ik goesting om dat plekje daar in te richten. Tot dan belandde je nog hier, op het gedachtesprongetjes-adres, als je naar mavieenvert.be surfte.

Ik vond, het moest maar eens gedaan zijn met die gedachtesprongetjes. Ik heb dat de laatste vier jaar al vaak gedacht, maar ik durfde niet verhuizen. Ik vond vooral ook: aangezien ik nog LANG zal moeten wachten tot ik écht kan verhuizen, naar een écht huis, begin ik alvast met de verhuis en herinrichting van mijn blog.

Zodra alle meubels verhuisd zijn, hou ik jullie op de hoogte, dat spreekt voor zich. Als je vreest dat je Het Nieuws zal missen, kan je je adres invullen op de voorlopige pagina en krijg je, als alles goed gaat, als een van de eersten een melding als mavieenvert.be officieel online staat.

Schermafdruk 2015-06-23 18.10.12
Wat verandert er?

Weinig voor jullie, eigenlijk. Behalve dat jullie het adres in jullie adresboekje moeten aanpassen, als jullie niets willen missen. Wie op Bloglovin’ volgt: jullie moeten niets aanpassen! Ik regel dat wel met de mensen van Bloglovin’. De rest: ik laat jullie nog iets weten. Uiteraard. Ik zou niet willen dat jullie mij niet meer weten wonen.

Oh ja, jullie zagen misschien al dat ik sinds kort een copyrightvermelding op mijn foto’s plak? Ik maak ze ook NOG kleiner dan vroeger. Ik doe beide fotobewerkingen in de hoop dat mijn foto’s dan niet meer / minder snel gepikt zouden worden. Dat gebeurt soms, en ik vind dat eigenlijk niet zo tof. Dus voilà, alweer een mysterie ontrafeld!

 

(Door de verhuis van mijn blog zijn alle reacties op dit bericht verloren gegaan.)
Volgend bericht
Vorig bericht

Reageer