Het laptopjasje voor N.

Op mijn zomerlijstje stond onder andere het laptopjasje voor N. N., dat is Nathalie, mijn schoonzus-tussen-haakjes met wie ik veel plezier gehad heb tijdens the making of Art d’Eco. Haaa, good times! Ze wachtte al een tijdje op een jasje voor haar nieuwe laptop. Eindelijk vond ik wat gaatjes. Hoezee!

laptopjasje

De stofjes koos ze zelf, het naaiwerk liet ze aan mij over. Een restje Cloud 9-stofjes, waarmee ik een dik jaar geleden mijn eerste Sureau maakte en na de laptoptas nog voldoende over had voor mijn Rosalie. En ik heb nog wat over! En ik ben het nog niet beu gezien! Jeej!

laptopjasje

Goed, de tas. Ik foefelde wat met boordband om het mijzelf makkelijk te maken. Het moest namelijk snel af zijn, Nathalie wachtte al lang genoeg, nietwaar?

P1200988

De knoopjes koos ze zelf en naaide ze er zelf ook aan, woot woot!

P1200979

Et voilà, intussen is de tas al volop in gebruik.

Blije Nathalie, blije Kelly!

P1200993

Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Het laptopjasje voor N.

Reageer