Het einde der knoopperikelen

Voor één van mijn laatste maaksels (morgen meer daarover) had ik een mooie knoop nodig. Hoewel mijn knopencollectie redelijk uitgebreid is, is ze nog niet half zo veelkleurig en veelvormig als bijvoorbeeld deze. En dan spreek ik nog niet over de omvang. Maar ik klaag niet. Behalve misschien eventjes als geen enkele knoop lijkt te passen bij een bijna-afgewerkt naaisel.
Maar toen dacht ik plots aan de knoop-overtrek-techniek (zoals hier uitgelegd). Ik had dat wel hier en daar in Blogland al zien passeren, maar had het nog nooit gedaan wegens niet nodig want voldoende mooie knopen. Tot vorige week dus. Op vijf minuutjes transformeer je een lelijk knoopje naar een veel mooier knoopje.
Restjes stof en geschikte knoopjes genoeg om nooit meer te klagen over niet-passende knoopjes…

BewarenBewarenBewarenBewaren

Volgend bericht
Vorig bericht

Een reactie op “Het einde der knoopperikelen

Reageer