Het eerste T-shirt voor Stefan

Booyahkasha, zei ik op Instagram, toen ik de foto hieronder postte. Dikke, vette booyahkasha! Eindelijk maakte ik nog eens iets voor Stefan, de man die het verdraagt dat (een deel van) het huis vaak vol restjes naaigaren ligt, die (meestal zonder al te veel gemorrel) de foto’s van mezelf voor mijn blog maakt en die, los van het hele creatieve gebeuren, gewoon de geweldigste man is die ik ken. Bon, een T-shirt dus, een probeerseltje met weinig tierlantijntjes. Hé, het is dan ook maar een T-shirt, nietwaar?


Ik tekende het patroon op basis van zijn (vorige) favoriete T-shirt. Een heel simpel kledingstuk om te maken (3 uurtjes werk, inclusief patroontekenen), maar wel een kledingstuk dat hij vaak zal dragen. Win-win!

t-shirt-stefan-zelfgemaakt

t-shirt-stefan

Ik ben klaar voor wat bandwerk! Maar eerst nog wat manvriendelijke biotricootjes vinden. Wat in feite nog het moeilijkste gedeelte van het hele T-shirtmaakgebeuren is. Zotjes!

Stof

Zalig zachte biotricot van bij SewNatural.eu (van een paar jaar geleden).

Patroon

Op basis van een bestaand T-shirt.

Volgend bericht
Vorig bericht

9 reacties op “Het eerste T-shirt voor Stefan

  1. super knap! ziet er 'gekocht' uit, dat lukt mij nooit met tricot.
    misschien zou ik wel de schoudernaad iets naar boven trekken bij een volgende exemplaar, als je me deze kritische noot vergeeft..

Reageer