Handleiding van het haakzakje

Uw meerstemmig enthousiasme over mijn eerste haakzakje van enkele weken geleden heeft mij toen overtuigd om een handleiding te schrijven, maar de kerstcadeautjes hadden uiteraard de prioriteit. Daarenboven maakte ik het tweede haakzakje, waarvan ik tijdens het naaien foto’s voor de handleiding nam, als nieuwjaarscadeautje voor mijn mama, waardoor ik de handleiding logischerwijze pas kon delen nadat het pakje was uitgereikt.
haakzakje-zelf-maken-haaknaalden-tasje

Het is een uitgebreide handleiding geworden, vindik denkik hoopik, maar als er iets niet duidelijk zou zijn, laat het mij gerust weten, misschien hebben anderen er dan ook iets aan.

Hier vind je de grote versie (13,8 MB, heel goede fotokwaliteit, maar het downloaden kan dus even duren), hier de kleine versie (slechts 1,6 MB, met zeer lage fotokwaliteit).
haakzakje-zelf-maken
Ik ben benieuwd wat jullie ervan maken! En als je geen blog hebt, hoef je je zeker niet in te houden om mij een fotootje van het resultaat te mailen!

Volgend bericht
Vorig bericht

11 reacties op “Handleiding van het haakzakje

  1. Ha Kelly, ik heb jouw handleiding gewoon gebruikt voor mijn eerste give-away!
    Ga maar eens kijken.
    En als je meedoet, krijg je een extra kans van mij!

    (mijn opmerking bij het patroon: je moet op het einde goed opletten dat je de flappen juist steekt. Ik had de onderste flap bovenaan en andersom. Stomme fout, natuurlijk 😉

Reageer