Het haakzakje, de wreed vrolijke versie

Een tijdje geleden bestelde fieke een haakzakje. Niet voor zichzelf, want zij gebruikt zelf nog altijd het exemplaar dat ik zo’n zes jaar geleden al (whaaaat?!) voor haar maakte. Wel voor een jarige vriendin. Kijk, dat vind ik echt zo’n eer hé.

fieke zorgde voor de stofjes, die toch echt wel instant vrolijkheid uitstralen, niet? Ik haalde mijn patroontje van onder het stof en knipte en naaide. Het was sinds februari 2012 geleden dat ik nog eens een haakzakje maakte, dus ja, dat patroontje kwam wel van pas. Verder kan ik weinig vertellen over dit projectje, behalve dat het plezant was om te maken en dat ik eraan dacht dat ik eigenlijk écht wel nog eens iets wil haken. (Voldoende inspiratie, maar wanneer moet ik dat nu weer doen?)

haakzakje

haakzakje

haakzakje

Materialen haakzakje

Stofrestjes van fieke

Patroon

Mijn eigen patroontje – dat ik écht écht écht eens wil herwerken (wat een afschuwelijke pdf!) maar daarvoor heb ik nu écht écht écht geen tijd. OOIT!

Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Het haakzakje, de wreed vrolijke versie

  1. Supertof! Ik heb ooit ook eens een simpele minder gesofisticeerde versie van een haakzakje gemaakt (eigenlijk gewoon een dubbel lapje met stiksel om de haakpennen in te steken en dat dan opgerold), maar jou zakje zou ik zooooo kopen als ik het in een winkeltje zag!! En dat moet inderdaad wreed fijn zijn, om een ‘nabestelling’ te krijgen!

Reageer