H. had iets vandoen.

H., de sympathieke dame achter GOEDvandoen en deze blog, kwam onlangs op facebook foto’s van mijn eerste haakzakje tegen. Haar enthousiasme erover werd gevolgd door de vraag “werk jij ook op bestelling?”, die na een affirmatie van mijn kant al snel gevolgd werd door de vraag “wat is je prijs?”. Ja, zo’n zakje had ze duidelijk vandoen. De wensen waren duidelijk: H. houdt van (felle) kleur(en), doet niet moeilijk qua motiefjes en wilde liefst gerecycleerde stof of biokatoen. Bij het lezen van die voorkeuren en het nog eens snel doorbladeren van de webshop dacht ik meteen aan mijn grote-restjes-zak: felle kleuren, vrolijke prints en gerecycleerd – én restjes zijn ideaal voor kleine naaisels als deze.

vandoen

(met de eerste met-stof-overtrokken-knoop, die echter jammer genoeg door het wassen donkerder geworden was… dat wassen heeft er trouwens tevens voor gezorgd dat er ‘t een en ‘t ander een beetje scheef getrokken was – blijkbaar waren die stofjes nog niet gewassen…)

vandoen-schortje

H. bleek bovendien fan te zijn van mijn wasknijperschorten. Of ik een miniversie kon maken? Voor haar dochtertje van 2 die “niets liever doet dan allerlei objets trouvés in haar zakken te proppen” 🙂 Goed idee! (en superschattig, toch?)

Ik herinnerde me de prachtige keukenschorten van Tante Hilde en koos een restje van het blauwe stofje voor dit minischortje – met extra vakjes vooraan voor de kleinere objets trouvés 😉

zakje

En *vreugdekreetje*, H. blijkt ook su-per-blij te zijn! (ja, ikzelf werd ook blij van het resultaat)

Daarvoor doen we het he, mensen content maken!

vandoen

Oh, en niet te vergeten: veel dank aan mijn schoonzus Nathalie, die voor postduif / afhaalpunt speelde.

Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “H. had iets vandoen.

Reageer