Groentjes allemaal, huppelt en springt en telt af naar Biolicious!

“Biolicious is de consumentenbeurs voor iedereen met een actieve interesse in bio-, eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten én een gezonde levensstijl.”
Oké, dat klinkt misschien een beetje droog. Maar echt, het wordt tof, daar in het ICC in Gent op 21 september. En interessant. En leerrijk. Het programma biedt een beetje van alles, dus ga dat vooral checken op bio-licious.be!

Naast lezingen en workshops zullen er ook – uiteraard! – exposanten zijn. Chevaliers des Pieds bijvoorbeeld, dé webwinkel voor toffe, vegan schoenen. Maar ook EVA vzw (hartjes voor die organisatie), Lovechock (lekkerste raw chocolade, als je ‘t mij vraagt), Today is a good day (beetje shame on you als je dat niet kent!), Kudzu (idem), Weleda (idem) en andere groene bedrijven en verenigingen. Ideaal moment om groen te shoppen.

Op het programma zal je ook mijn naam terugvinden (verkeerd geschreven, maar goed, daar ben ik al aan gewend). Mevrouw Kelly Eeckhout, ha! Ik zal er niet alleen zitten in een poging enkele boeken te verkopen, maar ik geef een miniworkshopje over upcycling. Ik zal wat afval en zo meebrengen en dan kunnen we allemaal samen wat prutsen. Ik kijk er naar uit!
Mijn bevallige assistente en boekcollega Sofie Ballieu vergezelt me de rest van de dag. Oef zeg. Ik zie mezelf niet een ganse dag ALLEEN stil zitten op een stoeltje. Dus dames (en heren), kom gerust eens hallo zeggen. En eventueel een boek kopen, ja, da’s ook altijd plezant.

Oh ja, iets anders nu. Dinsdagochtend ging mijn huisgenote met de trein naar het werk en liet ze me weten dat Art d’Eco in de Metro stond! In de Metro! Quelle surprise, jong!

Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Groentjes allemaal, huppelt en springt en telt af naar Biolicious!

Reageer