Goesting in … zomer 2014

Sinds afgelopen winter maakt Elisse elk seizoen een lijstje vol leuke plannen. Ik werd telkens nogal enthousiast van haar lijstjes. Zodanig dat ik er zelf ook eentje wilde maken. En deze keer heb ik het gewoon gedaan. De zomer is dan ook een schoon seizoen om mee op de boot te springen, nietwaar?  
Man, ik hou van de zomer! 
(en van de herfst en van de lente en zelfs van de winter, maar nu: vreugdedansje voor de zomer!)
Volgend bericht
Vorig bericht

12 reacties op “Goesting in … zomer 2014

  1. Ma zotjes! Gij zijt van mijn streek precies, aan het chillen op de Aalsterse parkconcerten en headbangen op rock Zottegem te zien 🙂
    Mijnen hof is praktisch Rock Zottegem 😀 Al slaag ik er al 4 jaar in niet te gaan 😀

  2. Aaaah de Parkies in Aalst (heten de parkconcerten bij jullie nog altijd zo?), daar ging ik in mijn studententijd vaak naar toe! Maar nu hebben wij hier in't park onze eigen parkconcerten, en daar kan ik met de fiets naartoe, nòg beter 😉 Geniet van jouw zomer!

Reageer