Goesting in … zomer 2014 – update

Dat het goed gaat, met dit lijstje. Korteretermijn-lijstjes zijn precies wel mijn ding. Als je maar drie maanden vooruit plant, ben je die puntjes nog niet beu gezien en achtervolgen ze je nog niet met hun schelle stemmetjes “Doorschrap mij! Nununu!” Nee, ze blijven lief en vriendelijk lachen, geduldig wachtend op vrije tijd. Zoiets.
De grote naaiopdracht was dus de fietstasopdracht (deel 1 + deel 2 met verwerkingstips). Twee weken voor de deadline lagen ze klaar. Haaaa.
Het laptoptasje en het eReaderjasje toon ik jullie later, maar geloof mij: ze zijn klaar! Het zomerkleedje zagen jullie al passeren – nog eens merci voor de vele complimentjes trouwens, you rock allemaal!
Voor veel barbecues werd ik nog niet uitgenodigd (komt ervan als je vegetariër bent?). Maar naar die enkele barbecues waarvoor ik werd uitgenodigd, ging ik wel. Doorschrapt dus, jeej!
Andere sociale activiteiten dan. Op de Aalsterse parkconcerten childe ik een paar keer. Minder dan gepland wegens weersomstandigheden, maar toch. Mijn eerste keer Rock Zottegem was niet echt memorabel, maar ik was er wel, hoera! Met twee ex-collega’s werd er gebabbeld, gelachen en gegeten, niet op restaurant, maar gezellig bij iemand thuis. Geen foto’s helaas. Slechte blogger, goeie levensgenieter.
Glamping dan. Mannekes toch, dat verdient in feite een aparte blogpost. Het was zo geweldig tof. Drie dagen lieten we ons wereldje en onze laptops achter. We kwamen terug met pijnlijke benen, rust in onze hoofden en mooie herinneringen.
De drie boeken die ik in drie maanden tijd wilde lezen, waren uitgelezen op anderhalve maand tijd. Korte reviews volgen later, maar ik kan al verklappen dat De boekendief mijn favoriet was.
Ik kijk al uit naar het herfstlijstje!
Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Goesting in … zomer 2014 – update

  1. Goed bezig! Ik ga voor m'n herfstlijstje of m'n 'doelen' wat gemakkelijker maken, of er gewoon minder inplannen. Helaas nu iets te veel hooi op m'n vork genomen vrees ik. Ik wil wel graag een apart glamping-verhaaltje lezen trouwens, ben erg benieuwd! Hebben jullie ook in een joert geslapen?

Reageer