13 reacties op “Goesting in … winter 2015

  1. Succes. Tip. Bij Lets is er iemand die overheerlijke chocoladetaart kan bakken. Ze woont in Brakel :-).
    En dat afvallen. Dat wil ik ook, maar zonder weegschaal kan ik het voorlopig niet in de gaten houden. Dat geeft mij natuurlijk nog steeds het excuus om 't niet te doen.

    1. Ik bak veel te graag zelf en Brakel is te ver (of toch voor chocoladetaart), dus dat komt wel in orde 🙂
      En ja, vroeger had ik ook geen weegschaal. Ideaal excuus om niet met je gewicht bezig te hoeven zijn inderdaad 🙂

    1. Oh die brownies zien er goed uit! Alleen heb ik geen blender en manueel krijg ik die kikkererwten nooit schoon glad/fijn… De tweede is misschien wel nog doenbaar, al gaat die bodem ook nogal brokkelig blijven. Ik onthou ze sowieso wel allebei voor als ik een foodprocessor of blender heb!

Reageer