Goesting in … lente 2015

Hoera, ‘t is Lente, tijd om weer een 12-punten-lijstje te maken! Een lijstje vol dingen die mijn hart doen zingen (om het op z’n liliths te zeggen): naaien, eteneteneten en lezen. Een week zonder Viking, de naaimachine, puur en Goed Eten en boeken is een week niet geleefd. Of minstens een week met aanzienlijk minder vreugd. 

Zijn er puntjes waarover ik ZEKER moet schrijven? Vraag het gerust, hier of via mail.

Oh, nog iets. Denk jij nu “goh, ik zou ook eens zo’n lijstje moeten maken want mijn lijstjes zijn altijd verplichtingen en to do’s en niet zo leuk en aargh, geen tijd voor leuke dingen!” of zoiets? Schenk jezelf een tas thee in (of koffie, maar iew, koffie!), zonder je een halfuurtje af, zet een paar leuke dingen op papier. Niet te veel, maar toch wel meer dan vier hé. Niet zo moeilijk, toch?
Volgend bericht
Vorig bericht

18 reacties op “Goesting in … lente 2015

  1. Ik heb "de Alchemist" net uit (gevonden voor een halve euro in de kringwinkel, ha!), maar had hogere verwachtingen. Wat erna wel als een mantra in mijn hoofd bleef hangen is: volg je eigen legende. "Never let me go" las ik jaren geleden, goed hoor, maar "When we were orphans", van dezelfde auteur, beroerde meer. Veel leesgenot, ik lees je reviews ook altijd graag!

  2. Leuk lijstje! Heb er net zelf ook eentje gemaakt op m'n blog. Ik ben benieuwd naar je leeservaringen. Ook over dat sporten 5x per week wil ik wel meer lezen 😉
    Vrolijk Pasen!

  3. Ik ben altijd onder de indruk van jouw lijstjes, zo ambitieus! Ik ben al blij als ik 4 boeken op een jaar uitkrijg en 1x per week "sport" (= een halfuurtje 30day shred, waarbij ik niet verder geraak dan level1) veel succes bij deze, ben vooral benieuwd naar het kleedje en de tas eigenlijk. 😉

  4. Ik heb ooit 1 keer gedetoxt. Echter blijkt dit niet zo goed voor je te zijn! Maar ik had wel gesmokkeld. De hele dag enkel sapjes van groente en fruit. In de avond wat koude groente. Met een lastige maag wil je natuurlijk niet dat er meer ellende van komt.

    Ik vond het eigenlijk wel echt heerlijk! behalve dat ik het wel continu koud had : Tip doe het met warm weer hihi.

  5. Leuk en ambitieus lijstje! En inderdaad, ieeew koffie! Laatste keer dat ik dat dronk was op een opleidingsdag, waar het leslokaal koud was en er naast koud water enkel warme koffie was. Ik drink toen dus koffie genomen om wat op te warmen, maar bah, vies van smaak én ik heb mij de ganse namiddag zo'n duracelkonijn gevoeld, omdat ik dat effect echt niet gewoon ben.

Reageer