Glow in the dark, oorbellen! (hashtag throwbackthursday en nineties en al!)

Onlangs viel er een Glow in the Dark-dingetje van het plafond van onze slaapkamer. Niet dat wij die ooit aan het plafond plakten, maar wel een van de vorige appartementbewoners. Ik smeet het ding in de vuilbak en een seconde later dacht ik iets à la “whoaaa, ik ga daar oorbellen van maaaaken, mwhahahaaaa!” Ik vond nog een paar eerder gevallen sterren en plukte nog een paar vormpjes van het plafond om identieke duootjes te kunnen maken. Supercool, dacht ik, en supergrappig natuurlijk ook. 
Met het marktje van afgelopen zondag op de planning nam ik er gauw mijn juwelenmaakgerief bij. Ik knutselde en frutselde en pakte ze snel in bij de rest van de upcycled spulletjes.
Helaas vond niemand ze even cool als ik, dus nam ik ze allemaal weer mee naar huis. Dat betekent wel dat ik er toch nog foto’s van kon maken. Elk nadeel heb zijn voordeel en al.
Er is me trouwens iets opgevallen afgelopen zondag. Redelijk wat dames vroegen mij of ik daarvan kan leven, van mijn creatieve bezigheden. Nee, niet als jullie mijn coole glow in the dark-oorbellen niet willen kopen! Dat zei ik natuurlijk niet, maar achteraf, toen ik mijn coole oorbellen weer inpakte, dacht ik wel terug aan die opvallend vaak gestelde vraag. Is het gewoon nieuwsgierigheid? Bezorgdheid? Interesse omdat de vraagstelster zelf ook iets meer wil doen met haar creativiteit? Het blijft een hobby, ja. Af en toe een workshop, af en toe wat spulletjes verkopen, mijn boek in de winkels. Wreed tof en we zien wel wat het wordt, want momenteel ben ik toch te druk bezig met voltijds werken om een huis te kunnen bouwen, booyah!  
Dat geschreven zijnde, moet ik ook wel zeggen dat de eerste editie van The Only Way is UP/CYCLING geslaagd was. De locatie, het cultureel centrum van Dilbeek, was nogal indrukwekkend, de verkoop helaas dus matig (behalve van Art d’Eco – dat viel in de smaak, waarvoor dikke dank jullie wel, allemaal!) maar het enthousiasme van de bezoekers en passanten zeer hartververwarmend. Meer zulke toffe events, graag!
Volgend bericht
Vorig bericht

11 reacties op “Glow in the dark, oorbellen! (hashtag throwbackthursday en nineties en al!)

Reageer