Gerecykleerd: nummers 6 en 7

Net zoals de vorige keer recykleerde ik oude topjes.

Nummer 6 bestaat uit twee oude topjes, uit de tijd dat ik nog naar de H&M ging – enkel de boordstof aan de hals is nieuw. Ze waren allebei te kort, het gele was ook te breed en bovenaan te hoog. Hoewel ik het geeltje al heel lang niet meer gedragen had, hield ik het bij, ‘t is zo eentje met herinneringen, van toen ik nog jong was … En nu ik zo in een recykleer-mood ben, trok het opnieuw mijn aandacht.
topjes

topje-af
(voor sommigen misschien een verschrikkelijke kleurencombinatie, rood met groen-geel, sorry daarvoor!)

Nummer 7 is een recentelijk gekocht topje zonder bandjes uit de Kringwinkel. Maar ik hou absoluut niet van topjes zonder bandjes, ik heb altijd schrik dat dat zou afzakken. En dan zijn er ook nog esthetische bezwaren. Dus toen ik het kocht, zat ik er al mee in mijn hoofd om het te bewerken. En gisteren dacht ik plots aan mijn collectie Kringwinkel-dassen. Vijf minuutjes later had ik er alweer een draagbaar topje bij.
topje-das

Volgend bericht
Vorig bericht

15 reacties op “Gerecykleerd: nummers 6 en 7

  1. Zalig gevonden, heel creatief, en dat van die te hoge halsuitsnijding los je perfect op, en je geeft tevens de oplossing voor te kort. Van dat laatste hebben wij wel eens last omdat we groot zijn.Merciekes!

Reageer