Gerecykleerd: nummer 5

Eigenlijk wilde ik vandaag deze rok recykleren.

rok voor

Maar ‘t is niet goed gekomen. En dat ligt maar gedeeltelijk aan mijn gepruts: iemand anders had er namelijk ook al serieus aan geprutst. Die iemand anders was eventueel mijn meme, de vorige eigenares van de rok, of een vriendin van haar. Hoe dan ook: het is duidelijk dat de rok een favoriet was van mijn meme. Langs alle kanten ‘hersteld’ (maar niet echt proper), de binnenrok losgescheurd, de rok zelf is langs de bovenrand flinterdun geworden… Kortom: het was moeilijk werken. Na wat gepruts van mijn kant gaf ik het vanmorgen dan maar op. Moet kunnen 😉

In plaats daarvan haalde ik een rood truitje uit de stoffenkast. XS. Dus ook XS ter hoogte van de borst. En daar wrong het schoentje – of het truitje. Dus knipte ik het buikgedeelte eraf en naaide het aan een zwart, te kort topje. Wreed simpel, I know, maar goed, ik heb er nu toch een t-shirtje bij. Alhoewel ik toch wel mijn twijfels heb over het geslaagdheidsgehalte. ‘t Is zo Posh Spice he? 😉

topje-posh-spice

Volgend bericht
Vorig bericht

11 reacties op “Gerecykleerd: nummer 5

  1. Hehe, leg die rok opzij en begin er een ander moment nogmaals mee, misschien gaat het dan beter en weet je ineens een manier om al dat 'gepruts' op te lossen 😉

    Ik vind het topje héél erg geslaagd, om te sporten, maar ook gewoon op een jeans of een rokje. Mooi gedaan.

Reageer