Gerecycleerd cadeautje voor mezelf

Omdat mijn handtas er tegenwoordig zo uitziet…
En omdat mijn portefeuille en geldbeugeltje ouderdomsverschijnselen vertonen…
… kocht ik me eindelijk de Paulonia-portefeuille. Liefde op het eerste gezicht toen ik haar lang geleden  bewonderde tijdens een Trashilicious-homeparty. Ze is gemaakt van autobinnenbanden, fair trade geproduceerd, niet duur en compact.

Er is plaats voor kaartjes, briefjes, munten, postzegels, rijbewijs, treinkaart, al mijn klantenkaarten (drie om precies te zijn) en een paar waardebonnen. 
En om aan te tonen hoe compact ze eigenlijk is:
En de handtas? Die vervang ik op tijd en stond. Al sinds de eerste grote scheur passeren verschillende voorwaarden en modellen de gedachterevue. Ze mag niet zo groot zijn, ze moet verschillende vakjes hebben, het moet een schoudertasmodel zijn, ze moet zeker ook weer met een rits sluiten, ik wil een paar onderdelen van andere tassen recycleren, maar misschien wil ik ook eindelijk eens mijn vossenstofje gebruiken… U ziet, ik ben er nog niet helemaal uit. En ondertussen hoop ik dat mijn huidige tas het lang genoeg volhoudt.
Volgend bericht
Vorig bericht

15 reacties op “Gerecycleerd cadeautje voor mezelf

  1. Ziet er heel stijlvol en ook praktisch uit. Verandering van portefeuille zou voor mij ook eens een goede gelegenheid zijn om grote kuis te houden in mijn klantenkaarten. Doe jouw aantal kaarten bij mij gerust maal vijf en dan vergeet ik ze nog de hele tijd te gebruiken…

  2. Ziet er een handige portefeuille uit! Ik heb ook nood aan iets nieuws. Ik zit al een tijd vast aan een klein ding dat mijn zus voor me maakte, maar daar passen mijn rijbewijs en treinabonnement niet in. Waarom maken ze die dingen ook zo groot!

    Ik ben benieuwd naar uw nieuwe handtas! Ik koop mijn handtassen altijd in de kringloopwinkel :p Misschien moet ik er ook eens zelf eentje proberen te maken. Maar dat lijkt altijd zo ingewikkeld?

  3. die portefeuille ziet er geweldig uit, maar ik kocht zelf net een prachtexemplaar op de rommelmarkt voor 4 euro, dus niet voor mij nu 🙂
    Je handtas ziet er ondanks dat gat nog heel mooi uit, ik zou dat zeker herstellen, maar af en toe een nieuwe handtas is natuurlijk ook leuk 🙂
    en vodjes zijn perfect voor de herfst! ben benieuwd..

  4. Oh wauw seg da's ne mooie! En jaja, mijn haar is groen aan het worden. Heb het ondertussen al voor de derde x moeten bijkleuren, echt ongelooflijk hoe snel dat kleurtje eruit wast. Zo spijtig. Maar ik vind dit ook nog wel iets hebben :p

Reageer