Gemaakt in 2017

Ik kom altijd wat later met mijn overzichtjes, hé. Maar de ‘gemaakt in’-traditie (ahum) waarmee ik in 2015 begon, wil ik graag verderzetten. Ook al maakte ik in 2017 weinig soeps. In 2016 was het ook al niet geweldig fameus, ahum. Terugkijken op wat ik gemaakt heb doet mij altijd efkes stilstaan en conclusies trekken. En zo aan het einde van een jaar of het begin van een nieuw moet dat al eens kunnen, nietwaar?

Dé conclusie van 2017 op vlak van creativiteit is vooral dat ik véél te weinig gemaakt heb (zoals ik onlangs al zei). Dat is natuurlijk niet abnormaal, want wij zijn ook druk bezig geweest met bouwen en mijn Creatorium was niet altijd beschikbaar en een (relatief korte) periode zelfs onbestaande. Mijn maaklijst (die jullie in dit filmpje kunnen zien) was preventief al zwaar ingekort daardoor, maar toch was het resultaat nog slechter dan gehoopt op vlak van vrije tijd. 8 van de 25 projecten werkte ik af. Zwaar gebuisd, dus. Och ja. No biggie.

Intussen is mijn Creatorium terug operationeel (al zit er ook nog véél gerief in verhuisdozen omdat er nog geen kast is, haha) én ik heb me voorgenomen om de 17 andere projecten voorrang te geven. Komt goed dit jaar, ik voel het!
Volgend bericht
Vorig bericht

10 reacties op “Gemaakt in 2017

  1. ‘t Zijn er misschien maar 8, maar wel 8 schoontjes. En naai nu inderdaad maar vooral voor jezelf, want wat daaruit komt, is al helemaal fantastisch mooi: dat kleedje! Die blouse! *insert emoticon met hartjesogen* 😉

  2. Ik vind het altijd leuk om hier je nieuwe creaties te bewonderen en ben alvast benieuwd naar wat er in 2018 van tussen je naaimachine gaat rollen. Ook bij mij zijn je kleedje en de blouse favorieten.

Reageer