Gemaakt in 2016

Net als vorig jaar maak ik een overzichtje van de dingen die ik gemaakt en waarover ik geblogd heb in 2016. Ik heb redelijk wat achterstand, niet alles wat ik maakte, geraakte al op de blog. Aan mijn virtuele archief wil ik zeker nog een top voor mezelf, een haaktasje in opdracht, wat naaisels voor baby Juliette, een T-shirt voor Stefan en een feestkleedje voor mijn nicht toevoegen. To be continued, dus, in principe, maar dit is voorlopig wat ik genaaid en geupcycled heb.

EDIT: de top, het haaktasje en het T-shirt zijn toegevoegd.

Ik ben niet superblij met het resultaat, maar het kon ook slechter. Ik maakte dan wel veel minder dan ik had gepland, maar dat is ook niet zo bizar aangezien mijn zomer donker kleurde en het najaar ook nog bewolkt was. Maar toch en net daarom: jammer. Er was ook de bouw die veel tijd opeiste, en misschien wel wat meer dan ik had voorzien in mijn maakplanning. Ik maakte ook vooral eenvoudige, snelle dingen. Gebreid werd er maar een heel klein beetje en qua upcycling had ik wel iets meer willen doen. Ik heb wel de nodige cosmetica zelf kunnen maken, en experimenteren in de keuken deed ik ook voldoende, hoewel ik over beide amper schreef.

Mijn maaklijstje is niet veel korter geworden in 2016, maar in 2017 maak ik dat volledig goed, ik voel het! #vuistje!
Volgend bericht
Vorig bericht

12 reacties op “Gemaakt in 2016

  1. #vuistje
    Ik zie vooral dingen waar je hart en ziel in zit, dus weinig zou ik dit niet noemen… Goed in je vel zitten en al de rest volgt er schoontjes uit denk ik dan! —Ik ben er nog niet helemaal, maar mild zijn voor jezelf kan zo’n deugd doen… ja, je maakte minder dan je misschien had gehoopt, maar anderzijds, kijk eens wat je maakte zeg! ♥—

    1. Ja, helemaal waar! Zoals ik zei, het had slechter gekund. Blij dat ik in de eerste helft van het jaar nog voldoende heb kunnen maken, tijdens het naaiweekend zelfs vijf projecten 🙂

  2. Al snap ik je gevoel wel dat het meer had kunnen zijn, ‘t zijn toch maar weer een heleboel wreed schone naaisels die je gemaakt hebt! En nog altijd zo blij dat je tijd vond voor mijn tas; ze staat hier op dit moment naast mij met mijn cursus Italiaans 🙂

Reageer