Gemaakt in 2015

Ik blijf nog even terugkijken op 2015, please bear with me. Dat heeft enerzijds simpelweg te maken met het nieuwe jaar dat begonnen is, anderzijds met het feit dat 2015 door bepaalde omstandigheden op bepaalde vlakken niet het gemakkelijkste jaar is geweest.

Maar op andere vlakken was het wel een heel goed jaar. Zo was het niet alleen een goed leesjaar, maar het was ook een jaar waarin ik – blijkbaar veel meer dan ik gedacht had / mij herinnerde – tijd heb kunnen maken voor de dingen die ik graag doe, zoals plezier maken met Stefan, koken en bakken, afspreken met vrienden en uiteraard naaien, breien, haken, upcyclen, cosmetica maken … En ik heb dan nog zelfs niet over alles geblogd! Dit is wat ik maakte (en blogde) in 2015:

 

Not bad, right?

Volgend bericht
Vorig bericht

17 reacties op “Gemaakt in 2015

 1. Mor neen, gij, ik ben hier afgelopen jaar toch veel komen lezen! Herken wel het gevoel! Denk ook dat ik te weinig tijd heb, laat staan iets gedaan krijg. Het nieuwe jaar begint met het goede voornemen om alles één voor één te doen, zodat hopelijk de chaos uitblijft en ik tijd overheb voor leuke dingen. Gisteren begon ik met grote kuis, een ordelijk huis geeft me moed en plaats om te werken.

 2. Wauw! Soms moet je gewoon dingen neerschrijven en overzichtjes maken om te zien hoeveel je gedaan / gemaakt hebt. Het is altijd veel meer dan je dacht!
  Van in 2015 ga ik me de samenwerkingen voor het geboortepakket voor Tiebe nog lang herinneren!

 3. Amai, impressionant! Door het herwerkte hemd te zien, vroeg ik mij nu plots ook af of je het andere gevonden hebt? Heb het in de haast wel zo in de bus gepropt i.p.v. in een zakje, maar dat heeft het hopelijk wel overleefd? 🙂

   1. Maar seg, niks te sorry! Ge zoudt eens moeten weten hoe lang ik al bepaalde mails nog moet beantwoorden 🙂
    (ik had eigenlijk ook gewoon een beetje schrik dat ik het door mij te haasten in de verkeerde bus had gestoken)

 4. Ik weet niet of ik het al gezegd heb, maar ik vind u echt een heel straffe madam! Een boek, zelfgemaakte kleren, eten, cosmetica, je blog, je boekbesprekingen… In 2016 kom ik hier dus nog heel vaak lezen! Zelf ben ik totaal niet handig, maar misschien komt daar nog wel ‘ns verandering in. Veel plezier, vrije creativi-tijd en succes in 2016!

Reageer