Gebeurtenissen op het naaifront

Gisteren…

– ontdekte ik dat ik een ritsvoetje heb en dat zoiets enorm handig is (had ik dat maar vroeger geweten)

– vloog ik eens uit de bocht, ofzoiets

– kwam mijn vriend op bezoek met een heerlijk vegetarisch pasta-gerecht met asperges en sinaasappelsaus (en dat is nu wel totaaaal buiten kwestie, maar ‘t was zo lekker, dat ik het toch even wil vermelden en bij deze aanraden)

– sukkelde ik met mijn knoopsgatvoetje (typisch he, juist wanneer het belangrijk is! want ik maakte al zeer vaak perfecte knoopsgaten, en ‘t is volledig automatisch… tsss!)

– maar allez, uiteindelijk maakte ik toch een eenvoudig portemonneeke (zeer snel klaar!). ‘t Is een cadeautje-voor-ooit of, indien iemand het koopt, een bijdrage tot mijn goede-doel-potje 🙂 De handleiding komt van Prutsen. En de knoop ligt er gewoon op, want door het knoopsgatgesukkel is het gat te groot, en mijn knopencollectie is zéér beperkt, dus ja… ooit kom ik wel de geschikte knoop tegen, en geraakt dit portemonneeke helemaal af!

werkelijke grootte: 14 x 11,5 cm (dus eigenlijk eerder al ne portemonnee)
Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “Gebeurtenissen op het naaifront

  1. We hebben juist je pasta-recept met asperges en sinaasappel gemaakt en het is zooooo lekker! Ik ben er nog helemaal ondersteboven van, AMAI! Dus als je vriend nog eens zo'n fantastische ideeën heeft, mag je het altijd melden 🙂

Reageer