Feest! Ma vie en vert bestaat 5 jaar!

5 jaar geleden begon ik te bloggen. Ik schreef al langer, ik naaide (enzovoorts) al langer, ik prutste af en toe met html. Het moet Stefan geweest zijn die mij over het bestaan van andere blogs vertelde. Toen ik begon te bloggen, kende of volgde ik dus geen andere blogs. Mijn eigen blog begon als een uitlaatklep, als een schrijf- en deelplek op het internet.
Intussen is dat zo’n vijf jaar geleden. Ik schrijf “zo’n”, ja, want de exacte datum herinner ik me niet en het eerste bericht dat je hier terugvindt, was in feite niet het eerste. Dat belandde bij een blogopruimactie in de prullenmand. Net als enkele andere. 
Dit bericht is wel het 500ste bericht. 100 berichten per jaar dus. Niet slecht, hé? Nog een cijfertje, nu ik toch bezig ben: 555 Bloglovin’-accounts volgen Ma vie en vert. Olapola zeg! En ook: dank jullie wel allemaal!
Vijf jaar bloggen, 555 Bloglovin’-volgens, het 500ste bericht. Dat vraagt om een cadeautje. Een exemplaar van Art d’Eco, wa peist ge ervan?

Wat moet je doen?

Justekes niks! Gewoon blijven volgen*, mooi lachen en braaf zijn. Oh, en een commentaar achterlaten hieronder, uiteraard, ten laatste 18 augustus 2014. Eventueel ook met e-mailadres, zodat ik de winnaar/winnares een mailtje kan sturen.

Oh ja, aangezien het geld niet op mijn rug groeit, verstuur ik enkel binnen België. Excusi! Nederlandse volgers mogen uiteraard meevieren door een (lieve) reactie achter te laten én kunnen hun exemplaar bestellen via bol.com, bijvoorbeeld.

* Ja, oké, toch een kleine voorwaarde dus. Ge moet er iets voor over hebben, hé.

Volgend bericht
Vorig bericht

77 reacties op “Feest! Ma vie en vert bestaat 5 jaar!

 1. Proficiat, Kelly! Je doet dat goed 🙂
  Ik ken je nog van m'n studies Taal-en Letterkunde, het was dat ook een hele verrassing om jou in de blogosfeer tegen te komen! Knap wat je al hebt opgebouwd en dat je een boek op jouw naam kan zetten. Da's per slot van rekening toch beter dan ze te analyseren, zoals we vaak deden…Doe zo voort!
  Literasa (literasa@gmail.com)
  P.S.: Als ik je blogposts goed lees, zie ik dat we niet zo ver van elkaar wonen!

 2. Proficiat! Doe zo voort, zou ik zeggen, ik lees hier graag.
  Je boek heb ik al, dus ik doe niet mee met de give-away. Mijn vingers jeuken om er eens iets uit te maken, maar de tijd ontbreekt. Ah ja, en bijenwas: waar koop jij dat? In de natuurwinkel hadden ze het niet (behalve dan om de vloer te boenen, maar dat leek mij niet ideaal als ingrediënt voor lippenbalsem), waarschijnlijk moet ik gewoon eens in andere natuurwinkels gaan kijken?

 3. Amai, daar moet ik nog lang voor bloggen om aan 500 berichtjes te raken… Proficiat, doe zo verder (dan kunnen wij nog veel moois lezen 🙂 )
  Voor het mooie boek doe ik graag mee (cindygodts@hotmail.com)
  MamaCin

 4. Proficiat Kelly! 500 blogberichten, amai! Ik blog nu zo'n vier jaar (op bijgebrekaanbeter, daarvoor al op enkele andere 'websites') en heb mijn 399ste post gepubliceerd, dus ik zit zowat in hetzelfde blogritme. Ik heb je boek al natuurlijk dus geef mijn kans graag door aan de andere deelnemers 🙂

 5. Volgens mij zijn er ook 555 (of meer) happy volgers van jouw blog op Feedly 😉 waaronder ik. Ik blijf jou ook zeker volgen voor de 5 volgende jaren! marthe.deldicque[at]gmail[dot]com

 6. Proficiat zeg! Ik denk dat ik jouw blog ben beginnen volgen toen ik de mijne opstartte, nu ook zo'n 3 jaar geleden. Maar ik geraak bijlange niet aan 100 berichten per jaar hoor 😀 Doe zo voort!

 7. Proficiat met je blogverjaardag,je volgers en al de rest!Ik kom af en toe eens piepen maar ga me toch volger maken,is gemakkelijker,hé!En dat boek wil ik ook wel ontvangen via jou!!Heb sinds april een eigen blogje en moet nog veel leren eer ik 500 keren iets verteld ga hebben,zwijg stil over het aantal volgers.Doe zo verder en wij genieten mee.

 8. Waaaaah me like al deze stuf ier! 🙂 Nog niet zo lang ontdekt maar meteen verkocht (ja, ook voor het gratis boek!). Veel succes in de toekomst met je blog en alles errond, maar vooral met je leven te leven zoals je het leeft en volop te genieten 🙂

 9. Ik doe niet mee, om voor de hand liggende redenen denkik. 😉 Maar wou toch ff reageren: Woooooow, al 5 jaar? Ik ben net even in de archieven gedoken en ik zie dat ik je ergens in dat prille begin zelfs getagd had voor een liebster-award. Dat betekent dus dat ik jou ook al ongeveer 5 jaar volg en zelf blijkbaar ook al ongeveer zo lang blog. Time flies when you're having fun, zo blijkt nog eens!! Woehoeeew! (en ook: 100 posts per jaar? Respect!!)

 10. Hiep hiep hoera!
  Via jouw blog echt leuk om te lezen. Daardoor krijg ik steeds zin om zelf aan de slag te gaan.
  Lekker op de antiekmarkt gaan neuzen of in de kringwinkel… Ik mis nog enkel nog wat 'heiligen' die hun oude kleding weg schenken. Om zo toch meer te kunnen recykleren!

  Ik zou zeggen doe vooral verder! En inspireer nog meer mensen!
  I like 😉

  jessica_meynendonckx@hotmail.com

 11. Wauw, 5 jaar! Gefeliciteerd! Ik kom nog niet zolang 'langs', maar vind het geweldig fijn wat je schrijft! Bedankt voor de inspiratie!

  Hierbij hoort een liedje voor de 5-jarige, toch? 😉

  Happy birthday to you
  In de wei staat een koe
  en die koe zegt 'I love you'
  Happy birthday to you!

  En ja, ik doe graag mee. Je boek stond al op mijn verlanglijstje 🙂
  hilde_jans(at)hotmail(punt)com

Reageer